px

Succesvolle Open Dagen

Wéér succesvolle Open Dagen!

Twee keer per jaar zetten we de deuren van onze hoofdvestiging open voor bezoekers. De eerste editie van 2016 vond plaats het eerste weekend van april. Op 1 en 2 april konden klanten een heus kijkje nemen in onze keuken. De weersverwachtingen waren perfect, en het aantal aanmeldingen loog er niet om: meer dan 160 stellen die onze showroom en productiehallen wilden komen bekijken!

Vol enthousiasme begonnen we aan de eerste Open Dag. Tijdens de Open Dagen konden bezoekers speeddaten met ontwerpers en architecten. Hiervoor moesten ze zich van tevoren aanmelden. Vol = Vol, en dat hebben we geweten! Binnen no-time waren alle plekjes bezet. Tijdens de Open Dagen konden bezoekers in de showroom volop inspiratie opdoen. Een greep uit de activiteiten. Bezoekers konden…

  • Een gesprekje aanknopen over kosten en mogelijkheden met de adviseurs van SelektHuis
  • Sparren met Binnenhuis architect Anne-Carien
  • In gesprek met Tuinarchitect Hilbert Ruiter over alle ins en outs over tuinen
  • Virtueel door een SelektHuis kon lopen met een 3D-bril van Oculus
  • Een rondleiding volgen in onze productiehallen en verfspuiterij
  • Kennissessies volgen van onze EPC-specialist Michel en luchtdichtheidsspecialist Jan

Daarnaast was er een Showkok aanwezig die zorgde voor een hapje en een drankje, en buiten konden bezoekers genieten van een heerlijk broodje hamburger. Toen de bezoekers het pand verlieten, kregen ze een presentje mee.

“We hebben genoten! Wat hebben jullie alles goed georganiseerd, aan álles is gedacht!”

“Wat leuk om te zien dat jullie het met elkaar doen!”

“Het enthousiasme spat van de medewerkers af, dat is mooi om te zien”

Wilt u weten wanneer de volgende Open Dagen worden gehouden? Houd dan onze Open Huizen en Infodagen in de gaten, of schrijf u in voor de nieuwsbrief!

 

Banner_OD_nieuws