px

Giethoorn Bodelaeke

Wonen in Giethoorn

Altijd al een droomhuis willen hebben aan het water? In Giethoorn, ook wel ‘het Venetië van het Noorden’ genoemd bevindt zich het Waterresort Bodelaeke.  Giethoorn bekend om zijn smalle grachtjes, bruggetjes en pittoreske boerderijen en punters, omgeven door prachtige natuur, heeft hier 36 zeer ruime kavels beschikbaar.

De kavels variëren van 904 m²  tot maar liefst 1.802 m². Alle kavels zijn op het zuiden gericht en liggen aan open vaarwater. U bent vrij in uw keuze wat betreft de stijl van de woning, echter wenst de gemeente wel dat het passend is bij de omgeving. Denk aan streekwoningen uit de dertiger jaren en de typische rietschuren met gebruik van traditionele materialen zoals hout, baksteen en rieten kappen of keramische dakpannen.

Goed om te weten: Kavels zijn al bouwrijp!

 

SelektHuis is hét bouwbedrijf voor u, als het gaat om het bouwen van riante vrijstaande woningen. SelektHuis begeleidt u tijdens het gehele traject, van een oriënterend gesprek met de adviseur, en het uitwerken van uw droomhuis door onze architect tot het begeleiden van de vergunningsaanvraag bij de gemeente. Onze vakmensen denken niet alleen in stenen, dakpannen en afwerking van muren, maar zíen u, als toekomstige bewoners.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Watterresort Bodelaeke of neem contact op met onze adviseur Marcel Holkema. U kunt hem bereiken op: 06-22915705 of mailen naar mholkema@selekthuis.nl