px

Kavels te koop in Sneek

Wonen in Sneek? Kavels te koop!

Meerdere kavelprojecten in Sneek bieden u de mogelijkheid uw woondroom te bouwen. Het plan Houkepoort of Harinxmaland hebben verschillende kavels beschikbaar op unieke locaties.

Kavels te koop Harinxmaland in Sneek

Wonen op een unieke plek bij het water en toch de gezelligheid van de stad Sneek ervaren? Het plan Harinxmaland biedt ruimte voor verschillende kavels. Het plan is opgedeeld in verschillende fases. Bekijk de website voor de actualiteiten!

Kavels te koop Houkepoort in Sneek

Het plan Houkepoort in Sneek is gestart met de verkoop van verschillende kavels. Het project bestaat uit drie fases om uw nieuwbouwplannen op te kavelsrealiseren. In fase 3 worden 14 vrije kavels uitgegeven, waarbij er geen aannemingsverplichting is! Hier kunt u dus uw droomhuis bouwen met SelektHuis.  Op 29 oktober 2016 zijn tijdens de woonmarkt Súdwest-Fryslân indicatieprijzen en plattegronden gepresenteerd. Meer hierover, zoals een samenvatting van het bestemmingsplan, kavelprijzen en situering vindt u onder deelgebied 3 van de website van de Houkepoort.

Meer informatie over dit nieuwbouwplan in Sneek? Bekijk de website of blijf op de hoogte via de Facebook pagina van Houkepoort en SelektHuis.