px

Traditionele boerderij met comfort van nu!

Deze prachtige boerderij is het droomhuis van de familie Wessels. Zij hadden een unieke kavel met alle ruimte en vrijheid. Hier hoort natuurlijk een woning die past bij deze omgeving. Daarom koos de familie Wessels om een woning te bouwen met alle gemakken en luxe van de 21ste eeuw, maar in de stijl van een traditionele, klassieke boerderij. En dat is gelukt! 

Ieder huis is uniek

De boerderij die de familie heeft laten bouwen, is in de basis een type Matterhorn. Dit basismodel is aangekleed met een wolfskap, riet, luiken en andere landelijke details. Zo is de unieke woning van de familie ontstaan die precies voldeed aan hun wensen. Zowel het uiterlijk is prachtig geworden als het interieur en de indeling van de woning die ook volledig is aangepast op de wensen van de familie.

Wist je dat?

SelektHuis het hele bouwproces voor u ontzorgt? Tijdens de bouw komt er veel op u af. Dan is het fijn om te weten dat SelektHuis alle kennis en vaardigheden in huis heeft. In ons bouwsysteem leveren wij uw droomhuis van advies tot service en van ontwerp tot oplevering! 

De Matterhorn in de basis:

Al jaren is de Matterhorn het populairste basismodel van SelektHuis. En terecht: door de simpele basis kan elke woonwens en bouwstijl op de woning worden toegepast. Het basismodel heeft een gemiddelde afmeting van 8,35 m bij 11,95 m. Hierin is voldoende ruimte om comfortabel te leven met ruime kamers op de begane grond en o.a. 3 slaapkamers op de verdieping. Verder heeft het huis een inhoud van 598 m3.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Nadat u heeft gekozen voor een basismodel wordt deze woning in zijn geheel aangepast aan uw persoonlijke situatie, uw voorkeuren en uw dromen. De woning kan worden verbreed of versmald en er kan geschoven worden met de indeling. Vervolgens wordt de woning aangekleed in een bouwstijl die bij u past en wat u mooi vindt. Ook de materialen (zoals gevelstenen en dakpannen) kunt u gaan kiezen in onze uitgebreide showroom. Zo bouwen wij stap voor stap uw droomhuis!

Ook wat voor u?

Bekijk de Matterhorn in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging