px

Een klassiek landhuis

Deze prachtige klassieke woning heeft alle ruimte voor een groot gezin. Het droomhuis van de bewoners was een statig huis dat past in de landelijke omgeving. Daarom noemen we dit ook wel het een klassiek landhuis! 

Eigen stijl

Daarom is gestart met een Mont Blanc als uitgangspunt. Deze heeft in de basis al een mooie uitstraling. Een paar kleine aanpassingen maakte de woning al helemaal geschikt voor de familie. Ook de materiaalkeuze heeft een goede stempel gedrukt op de woning. Zo is de woning uniek geworden en het paradepaard van de familie!

Wist je dat?

SelektHuis het hele bouwproces voor u ontzorgt? In ons bouwsysteem leveren wij uw droomhuis van advies tot service en van ontwerp tot oplevering! Tijdens de bouw komt er veel op u af. Dan is het fijn om te weten dat SelektHuis alle kennis en vaardigheden in huis heeft. 

In de basis:

De Mont Blanc is in de basis al erg luxe.  Zo heeft de woning een stolpkap, pionnen, een detail in de voorgevel en een luifel boven de voordeur.  Deze hoogbouw woning heeft veel ruimte door de twee volledige bouwlagen én zolder. Deze extra ruimte kan optimaal benut worden. De grote woonvertrekken zijn naar eigen wens in te delen, waardoor ruimte voor bijvoorbeeld een speelkamer of extra slaapkamer te creëren zijn. De Mont Blanc is in de basis 8950 x 13150 met een inhoud van 945 m3. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 17-20 weken.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Het is uiteraard mogelijk om vanuit de basis aanpassingen te doen, denk aan het versmallen, verbreden of verhogen van uw woning. Er kan een andere stijl gecreëerd worden door het toepassen van bijzondere metselwerkverbanden, het toevoegen van een erker of door te kiezen voor een sierlijst aan de dakgoot.

Ook wat voor u?

Bekijk de Bergamo in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging