Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Cape cod geeft karakter aan Breithorn

Een klassieke uitstraling heeft deze Breithorn. Het contrast tussen het wit van de gevel en de cape cod gevelbekleding, dragen bij aan deze uitstraling. De woning oogt ruimtelijk en statig. De Breithorn staat er dan ook om bekend ingedeeld te zijn met grote woonvertrekken. De kapvorm kan aangepast worden naar wens, maar de opdrachtgevers van deze karakteristieke cape cod woning, hebben gekozen voor een schildkap.

Eigen stijl

Deze woning past perfect in de wijk. Hier zijn woningen gebouwd in dezelfde contrasten, echter met verschillende kappen, hoogtes en types. Maar de opdrachtgevers hebben deze stijl wel gecombineerd met hun eigen woonwensen. Het resultaat mag er zeker zijn!

Basismodel Breithorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Dit basismodel is aangepast naar de wensen van de klant. De woning is verlengd, heeft keramische dakpannen. Getimmerde goten met sierlijsten en 2 schoorstenen. We hebben de bijkeuken geïsoleerd en de woning is voorzien van een erker. Daarnaast is er een hardstenen spekband toegepast. Ze hebben extra tuindeuren en het trasraam is donker uitgevoerd.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Breithorn
  • Schildkap
  • Klassiek
  • Cape Cod
  • Erker
  • Luifel

Klassieke bouwstijl

De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant ent tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Meer weten over klassieke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven