Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Gelijkvloerse woning: Bungalow

Basismodel Granada is bij uitstek het uitgangspunt voor een seniorenwoning. Een woning waarbij alle voorzieningen zich op de begane grond bevinden. De Granada is ook mogelijk met opbouw. In dit geval hebben de opdrachtgevers gekozen voor de eenlaagse variant en hebben ruimte gecreëerd door een overkapt terras aan te bouwen.

Eigen stijl

Door de combinatie van de bakstenen en deels gevelsauswerk, heeft de woning een eigentijdse uitstraling. De aanbouw met grote glaspartijen, zorgen ook aan de achterzijde voor een mooi aanzicht. Er is veel lichtinval en het binnen- en buitenleven kan goed met elkaar gecombineerd worden.

Basismodel Granada

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Deze seniorenwoning is verbreed en ingekort, zodat de ligging op de kavel optimaal is. Er zijn kunststof kozijnen en roedes in het glas geplaatst. O.a. hardstenen raamdorpels, gevelsauswerk incl. saussteen met nerf.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Granada
  • Seniorenwoning
  • Geïsoleerde garage
  • Extra zonnepanelen
  • Terras

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven