px

Cape cod geeft karakter aan Breithorn

Een klassieke uitstraling heeft deze Breithorn. Het contrast tussen het wit van de gevel en de cape cod gevelbekleding, dragen bij aan deze uitstraling. De woning oogt ruimtelijk en statig. De Breithorn staat er dan ook om bekend ingedeeld te zijn met grote woonvertrekken. De kapvorm kan aangepast worden naar wens, maar de opdrachtgevers van deze karakteristieke cape cod woning, hebben gekozen voor een schildkap.

Eigen stijl

Deze woning past perfect in de wijk. Hier zijn woningen gebouwd in dezelfde contrasten, echter met verschillende kappen, hoogtes en types. Maar de opdrachtgevers hebben deze stijl wel gecombineerd met hun eigen woonwensen. Het resultaat mag er zeker zijn!

Wist je dat?

Wanneer je met SelektHuis bouwt, je 1 aanspreekpunt hebt? Begeleiding van A tot Z, alles onder 1 dak. Van gesprek met de adviseur, tot de tekeningen van het huis, naar het aanvragen van de juiste vergunningen tot het overhandigen van de sleutel!

In de basis:

De Breithorn is ideaal uit te voeren met een andere kapvorm. ook kan de extra verdieping optimaal benut worden. De grote woonvertrekken zijn naar eigen wens in te delen, waardoor ruimte voor bijvoorbeeld een speelkamer of extra slaapkamer te creëren zijn. De Breithorn is in de basis 7650 x 10750 met een inhoud van 658m3. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 17-20 weken.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Het is uiteraard mogelijk om vanuit de basis aanpassingen te doen, denk aan het versmallen, verbreden of verhogen van uw woning. Er kan een andere stijl gecreëerd worden door het toepassen van bijzondere metselwerkverbanden, het toevoegen van een erker of door te kiezen voor een sierlijst aan de dakgoot.

Ook wat voor u?

Bekijk de Breithorn in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging