Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Landelijk droomhuis

Deze Eiger is extra speciaal door de prachtige rietgedekte kap, de cape cod gevelbekleding en de mooie details zoals het ronde gevelraam in de garage en de roedeverdeling op de ramen. De opdrachtgevers hebben hiermee een mooie combinatie van materialen gekozen. Dit is met recht een droomwoning, niet alleen voor deze opdrachtgevers, maar wellicht ook voor u?

Eigen stijl

Er zijn talloze mogelijkheden waardoor u uw woning echt eigen kunt maken. Uw huis is een weerspiegeling van uw karakter en woonwensen. SelektHuis streeft er naar om samen met de adviseur en ontwerper, het huis te bouwen waar u van droomt!

Basismodel Eiger

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Voor deze familie hebben wij de afmeting van het basismodel gewijzigd en een schoorsteen toegevoegd. Daarnaast een dakkapel geplaatst en een verhoogde gootlijn toegepast. Er is gekozen voor een luxere gevelsteen en de bijkeuken is geïsoleerd. Bovendien zijn er diverse kozijnstijl aanpassingen gedaan en heeft dit droomhuis hardstenen raamdorpels.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Eiger
  • Rieten kap
  • Cape Cod gevelafwerking
  • Erker
  • Luiken
  • Veranda

Landelijk

De landelijke bouwstijl van nu kenmerkt zich door het gebruik van traditionele designs, nostalgische aankleding en verrassende vormen. De historische waarde van deze landelijke bouwstijl is dan ook tijdens het ontwerpen van jouw droomhuis cruciaal. Natuurlijk zullen ook alle moderne eisen waaraan een huis van tegenwoordig moet voldoen zeker aanwezig zijn. Meer weten over de landelijke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven