Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Een woning naar wens

De bewoners van deze jaren 30 woning wilden een eigen huis bouwen voor het hele gezin. Het basismodel Arosa is hiervoor als basis genomen. Dit is een woning die al in de basis iets doet denken aan een jaren 30 woning en voldoende ruimte heeft voor drie slaapkamers en een ruime beneden verdieping. De basis voor het bouwplan was dat ze zelf handig zijn en dus is gekozen voor een Casco Plus afwerkingsniveau.

Eigen stijl

Door de keuze voor Cape Cod in combinatie met bakgoten en een stijlvolle roedeverdeling op de ruiten, is er een droomhuis ontstaan dat geheel voldoet aan de woonwensen van de bewoners. De woning is geheel naar eigen stijl en wens door de tekenaar op papier gezet en is op de kavel realiteit geworden.

Basismodel Arosa

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De kracht van deze woning zit in de kleine aanpassingen. De woning heeft namelijk niet veel upsmuck nodig om toch tot een geheel eigen stijl te komen. Vanuit het basismodel Arosa is de afmeting aangepast tot een kleiner formaat. Daarnaast heeft de woning een borstwering. Hiermee wordt de kap (in dit geval van de hoofd- en aanbouw) hogerop geplaatst en ontstaat er meer ruimte op de verdieping en op de zolder. Verder is een aanbouw met platdak gerealiseerd voor een extra vertrek op de begane grond. De ruimte is dus uitermate geschikt voor een jong gezin.

Naast het formaat is de woning ook qua uiterlijk aangepast op de woonwensen van de bewoners. Er zijn verschillende jaren 30 bouwstijlelementen toegepast en de materialisering en lijnenspellen doen terugdenken aan deze tijd.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Arosa
  • Jaren 30
  • Landelijk
  • Cape Cod
  • Bakgoten

Vrijstaande woning bouwen

Onze woningen zijn altijd flexibel in te delen. Jij bepaalt dus waar de muren komen en hoe de ruimte functioneel in gebruik wordt genomen. Daarnaast bespreek je met de adviseur uit jouw regio of je nog een aanpassing wilt. Denk hierbij aan een verbreding, verlenging of aanbouw van een erker of dakkapel. Zelf een vrijstaande woning bouwen?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven