Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Een woning naar wens

De bewoners van deze jaren 30 woning wilden een eigen huis bouwen voor het hele gezin. Het basismodel Arosa is hiervoor als basis genomen. Dit is een woning die al in de basis iets doet denken aan een jaren 30 woning en voldoende ruimte heeft voor drie slaapkamers en een ruime beneden verdieping. De basis voor het bouwplan was dat ze zelf handig zijn en dus is gekozen voor een Casco Plus afwerkingsniveau.

Eigen stijl

Door de keuze voor Cape Cod in combinatie met bakgoten en een stijlvolle roedeverdeling op de ruiten, is er een droomhuis ontstaan dat geheel voldoet aan de woonwensen van de bewoners. De woning is geheel naar eigen stijl en wens door de tekenaar op papier gezet en is op de kavel realiteit geworden.

Basismodel Arosa

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De kracht van deze woning zit in de kleine aanpassingen. De woning heeft namelijk niet veel upsmuck nodig om toch tot een geheel eigen stijl te komen. Vanuit het basismodel Arosa is de afmeting aangepast tot een kleiner formaat. Daarnaast heeft de woning een borstwering. Hiermee wordt de kap (in dit geval van de hoofd- en aanbouw) hogerop geplaatst en ontstaat er meer ruimte op de verdieping en op de zolder. Verder is een aanbouw met platdak gerealiseerd voor een extra vertrek op de begane grond. De ruimte is dus uitermate geschikt voor een jong gezin.

Naast het formaat is de woning ook qua uiterlijk aangepast op de woonwensen van de bewoners. Er zijn verschillende jaren 30 bouwstijlelementen toegepast en de materialisering en lijnenspellen doen terugdenken aan deze tijd.

 • Arosa
 • Jaren 30
 • Landelijk
 • Cape Cod
 • Bakgoten

Vrijstaande woning bouwen

Onze woningen zijn altijd flexibel in te delen. Jij bepaalt dus waar de muren komen en hoe de ruimte functioneel in gebruik wordt genomen. Daarnaast bespreek je met de adviseur uit jouw regio of je nog een aanpassing wilt. Denk hierbij aan een verbreding, verlenging of aanbouw van een erker of dakkapel. Zelf een vrijstaande woning bouwen?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een jaren30 bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemsom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Arosa.

SelektHuis, wat kosten een woning, prijzen selekthuis, kosten selekthuis, prijslijst selekthuis

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Hoofdbouw en aanbouw verkleind
 • Borstwering op hoofd- en aanbouw
 • Bakgoten
 • Extra aanbouw
 • Erker
 • Kozijnaanpassingen in jaren 30 bouwstijl incl extra openslaande terrasdeuren
 • Hardstenen raamdorpels

De prijs van deze woning is € 209.900,- (basis) + € 67.000,- (opties) = € 276.900,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De elektra, badkamer, keuken, schilderwerk, installatietechniek eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

Let op: deze woning is casco plus opgeleverd. Wil je het verschil weten tussen deze verschillende afwerkingen, lees dan alles nog even door via deze link.

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes en helpen je natuurlijk graag verder!

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven