px

Klassiek huis in Cottage stijl

Dit droomhuis is een klassiek landelijke woning in de Engelse cottage stijl. Een bouwstijl die de laatste jaren aan populariteit wint in Nederland. Verder heeft de woning wat kenmerken van een notariswoning. Hierdoor is dit huis een typisch voorbeeld van een woning met alle gemakken in een klassieke jas. De details zoals de doorgemetselde topgevels en zinken afdeklijsten zorgen voor een klassiek uiterlijk, ook de luiken en de gevelstenen dragen hieraan bij.

Eigen stijl

De bewoners hebben hun droom waar gemaakt door te kiezen voor een notariswoning in de Cottage stijl. De laagbouw woning zie je op het platteland, in pittoreske dorpjes en in grote steden. Vele van deze woningen zijn honderden jaren oud. De nieuwbouw variant is net zo mooi én een stuk comfortabeler! Zo heeft u het beste van twee werelden!

Wist je dat?

SelektHuis eigen bouwpersoneel heeft? Zo houden wij korte lijnen, kunnen wij snel reageren en ontstaat er geen miscommunicatie tijdens de bouw van uw droomhuis! 

In de basis:

De Matterhorn is al jaren het populairste basismodel van SelektHuis. En met recht: door de minimalistische basis kan elke woonwens en bouwstijl op de woning worden toegepast. Het basismodel heeft een gemiddelde afmeting 8350 m x 11950. Hierin is voldoende ruimte om comfortabel te leven met ruime kamers op de begane grond en o.a. 3 slaapkamers op de verdieping. Verder heeft het huis een inhoud van 598 m3.

Bij uw woning, staan uw wensen staan centraal

Nadat u heeft gekozen voor een basismodel wordt deze woning in zijn geheel aangepast aan uw persoonlijke situatie, uw voorkeuren en uw dromen. De woning kan worden versmald of verbreed en er kan geschoven worden met de indeling. Vervolgens wordt de woning aangekleed in een bouwstijl die bij u past en wat u mooi vindt. Ook de materialen (zoals gevelsteen en dakpan) kunt u gaan kiezen in onze uitgebreide showroom. Zo bouwen wij stap voor stap uw droomhuis!

Ook wat voor u?

Bekijk de Matterhorn in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging