Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Landelijke bouwstijl: de Cottage

Deze Matterhorn in landelijke bouwstijl noemen we de cottage. Een geromantiseerde bouwstijl met prachtige landelijke details. Deze cottage is gelegen in een prachtige omgeving en een bijpassende tuin. Aan de achterzijde heeft deze woning een verrassend element!

Eigen stijl

Het verrassende element zijn de serre en de veranda! De serre is uitgevoerd met donkere kozijnen en natuurhouten frame, welke overloopt naar de veranda. Deze serre creëert extra veel lichtinval binnenshuis. Hier hebben de bewoners profijt van in de zomer, maar ook in de winter, wanneer het licht toch al schaars is. De veranda biedt een knusse zitje om te ontspannen op een fijne lente dag.

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Deze Cottage in Lepelstraat heeft doorgemetselde kopgevels voorzien van zink, schijnschoorstenen en keramische dakpannen. Daarnaast is er gekozen voor een luxere gevelsteen, getimmerde bakgoten inclusief smetplank en diverse kozijnstijl aanpassingen. De woning heeft een luxe voordeuromlijsting hardstenen raamdorpels en een dakkapel.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Matterhorn
  • Cottage
  • Landelijke bouwstijl
  • Verhoogde gootlijn
  • Serre
  • Verlenging van de woning

Landelijke bouwstijl

De landelijke bouwstijl van nu kenmerkt zich door het gebruik van traditionele designs, nostalgische aankleding en verrassende vormen. De historische waarde van deze landelijke bouwstijl is dan ook tijdens het ontwerpen van jouw droomhuis cruciaal. Natuurlijk zullen ook alle moderne eisen waaraan een huis van tegenwoordig moet voldoen zeker aanwezig zijn. Meer weten over de landelijke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven