px

Uw droom: Landelijk landhuis

Deze Eiger is extra speciaal door de prachtige rietgedekte kap, de cape cod gevelbekleding en de mooie details zoals het ronde gevelraam in de garage en de roedeverdeling op de ramen. De opdrachtgevers hebben hiermee een mooie combinatie van materialen gekozen. Dit is met recht een droomwoning, niet alleen voor deze opdrachtgevers, maar wellicht ook voor u?

Eigen stijl

Er zijn talloze mogelijkheden waardoor u uw woning echt eigen kunt maken. Uw huis is een weerspiegeling van uw karakter en woonwensen. SelektHuis streeft er naar om samen met de adviseur en ontwerper, het huis te bouwen waar u van droomt!

Wist je dat?

SelektHuis specialisten in huis heeft, die doorlopend bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen en de toepassingen hiervan binnen de bouwsector? Deze specialisten zorgen ervoor dat SelektHuis gebruik maakt van alle voordelen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen op het gebied van wet- en regelgeving of materiaal.

In de basis:

De Eiger is een woning met veel mogelijkheden en in elke stijl weer heel uniek! In de basis  heeft de woning een afmeting van 7650 x 10750 met een inhoud van 476 m3. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 13-15 weken.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Het is uiteraard mogelijk om vanuit de basis aanpassingen te doen, denk aan het versmallen, verbreden of verhogen van uw woning. De Eiger is in de basis praktisch van opzet en indeling, maar SelektHuis is flexibel. Dit houdt in dat de indeling geheel naar wens is aan te passen.

Ook wat voor u?

Bekijk de Eiger in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging