Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Geschikt voor dubbele bewoning (kangoeroewoning)

Je ziet het wellicht niet direct, maar deze woning is ontworpen voor dubbele bewoning. Geheel naar de wens van de opdrachtgevers zijn er in deze woning twee wooneenheden gecreëerd. Door een centrale hal heeft iedereen voldoende privacy. De indeling van beide woongedeeltes verschillen echter enorm, waar de ene kant een slaapkamer en badkamer op de begane grond heeft, heeft de andere kant een riante woonkeuken met ruime woonkamer.

Eigen stijl

Kenmerkend voor deze woning in Jaren 30 stijl  zijn de overhangende dakgoten en de bijzondere metselverbanden. Daarnaast zijn er roedes aangebracht in delen van de ramen. Dit alles heeft in samenwerking met de opdrachtgevers geleid tot een droomwoning!

Basismodel Jungfrau

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De standaard aanbouw is verbreed bij deze Jungfrau. Daarnaast is er een extra aanbouw gekomen met zadeldak, er is gekozen voor een luxere gevelsteen en keramische dakpannen. Dit droomhuis heeft bovendien getimmerde dakgoten en diverse kozijnstijl aanpassingen en zinken hemelwater afvoeren.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Jungfrau
  • Dubbele bewoning
  • Jaren 30
  • Erker
  • Slaapkamer & badkamer begane grond
  • Overhangende dakgoten

Jaren 30

De bouwstijl van de jaren 30 uit de vorige eeuw wordt gekenmerkt door een rijke detaillering en het gebruik van ambachtelijke materialen. Meer weten over jaren 30?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven