Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Geschikt voor dubbele bewoning (kangoeroewoning)

Je ziet het wellicht niet direct, maar deze woning is ontworpen voor dubbele bewoning. Geheel naar de wens van de opdrachtgevers zijn er in deze woning twee wooneenheden gecreëerd. Door een centrale hal heeft iedereen voldoende privacy. De indeling van beide woongedeeltes verschillen echter enorm, waar de ene kant een slaapkamer en badkamer op de begane grond heeft, heeft de andere kant een riante woonkeuken met ruime woonkamer.

Eigen stijl

Kenmerkend voor deze woning in Jaren 30 stijl  zijn de overhangende dakgoten en de bijzondere metselverbanden. Daarnaast zijn er roedes aangebracht in delen van de ramen. Dit alles heeft in samenwerking met de opdrachtgevers geleid tot een droomwoning!

Basismodel Jungfrau

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De standaard aanbouw is verbreed bij deze Jungfrau. Daarnaast is er een extra aanbouw gekomen met zadeldak, er is gekozen voor een luxere gevelsteen en keramische dakpannen. Dit droomhuis heeft bovendien getimmerde dakgoten en diverse kozijnstijl aanpassingen en zinken hemelwater afvoeren.

 • Jungfrau
 • Dubbele bewoning
 • Jaren 30
 • Erker
 • Slaapkamer & badkamer begane grond
 • Overhangende dakgoten

Jaren 30

De bouwstijl van de jaren 30 uit de vorige eeuw wordt gekenmerkt door een rijke detaillering en het gebruik van ambachtelijke materialen. Meer weten over jaren 30?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een jaren 30 bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemssom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Jungfrau.

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Standaard aanbouw verbreden
 • Extra aanbouw, afmeting 4.50 x 7.50m met zadeldak
 • Luxere gevelstenen
 • Keramische dakpannen
 • Twee erkers
 • Steilere dakhelling
 • Getimmerde bakgoten
 • Diverse kozijnstijl aanpassingen
 • Zinken hemelwaterafvoeren

De prijs van deze woning is € 340.800,- (basis) + € 121.000,- (opties) = € 461.800,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes en helpen je natuurlijk graag verder!

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven