px

Een Jungfrau met ruimte

Deze landelijke Jungfrau bied in de basisvorm al heel veel ruimte! Samen met de ontwerper kijken we naar een stijl die u aanspreekt. Functioneel en van binnenuit toegankelijke extra ruimtes zoals een bijkeuken en een berging zijn een voorbeeld van de mogelijkheden.

Eigen stijl

Deze Jungfrau met ruimte is uitgevoerd met prachtige luiken en een roedeverdeling op de ramen. Dit draagt bij aan de landelijke uitstraling van de woning. De woning komt dan ook perfect tot zijn recht in een groene omgeving met uitzicht op de landerijen.

Wist je dat?

SelektHuis heel flexibel is? Onze woningtypes zijn vanuit een basis uitgangspunt aan te passen naar uw specifieke wensen. Alle woningen zijn vrij in te delen en flexibel in maatvoering. Wij bouwen geen gewone huizen, wij bouwen úw droomhuis!

In de basis:

De Jungfrau is in grote vertrekken ingedeeld en zéér ruim in de basisvorm. Functionele en van binnenuit toegankelijk extra ruimtes zoals een bijkeuken en berging zijn daar voorbeelden van. De kamers op de begane grond worden van elkaar en van de keuken gescheiden met paneeldeuren voorzien van glas, zodat lichtingval de huiselijke vertrekken accentueert. In de basis  heeft de woning een afmeting van 8350 x 11950 + 5600 x 6550 met een inhoud van 812 m3. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 16-19 weken.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Het is uiteraard mogelijk om vanuit de basis aanpassingen te doen, denk aan het versmallen, verbreden of verhogen van uw woning. De Jungfrau is dan ook uitermate geschikt voor een bredere kavel. Ook leent deze woning zich goed voor dubbele bewoning.

Ook wat voor u?

Bekijk de Jungfrau in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging