px

Notariswoning in klassieke stijl

Een notariswoning in klassieke stijl, dat is de opdracht geweest aan SelektHuis! Hiervoor is als basis het woningtype Bergamo genomen. De woning heeft een statige uitstraling en is voorzien van een schilddak. De voordeur is afgewerkt met een monumentale omlijsting en aan beide zijdes zijn hoge ramen geplaatst. Bij een notariswoningen worden details in symmetrie uitgevoerd.

Eigen stijl

Een notariswoning wordt gekenmerkt door de lage daklijn. Hierdoor is er doorgaans minder ruimte op de eerste verdieping en wordt de begane grond benadrukt. De bewoners van deze droomwoning hebben echter gekozen voor 2 ruime dakkapellen om hier meer ruimte te creëren.

Wist je dat?

SelektHuis specialisten in huis heeft, die doorlopend bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen en de toepassingen hiervan binnen de bouwsector? Deze specialisten zorgen ervoor dat SelektHuis gebruik maakt van alle voordelen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen op het gebied van wet- en regelgeving of materiaal.

In de basis:

De Bergamo is een woning die zich zeker leent voor de wat 'oudere' levensgenieter. De begane grond is ruim opgezet en bevat standaard een slaap- en badkamer. In de basis  heeft de woning een afmeting van 8950 x 13150 met een inhoud van 639 m3. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 15-17 weken.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Het is uiteraard mogelijk om vanuit de basis aanpassingen te doen, denk aan het versmallen, verbreden of verhogen van uw woning. U kunt er voor kiezen om ook slaapkamers en een badkamer op de bovenverdieping te plaatsen, zodat er voldoende ruimte is voor gasten of logerende (klein)kinderen.

Ook wat voor u?

Bekijk de Bergamo in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging