px

Een woning met ruimte voor hobby’s

De bewoners, een gezin met kinderen, wilden graag voor iedereen een ruimte. Samen met onze ontwerper en adviseur hebben zij hun wensen naar een schets vertaald en daarna deze mooie woning laten bouwen.

Eigen stijl

Het is een royale woning geworden met als basis woningtype Breithorn. Aan ieder gezinslid is gedacht; zo is er een ruime open keuken met eethoek, een aparte speelkamer voor de kinderen en via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken waar zich een ruime hobbykamer bevindt. Deze verdieping biedt in de toekomst ruimte voor nog twee slaapkamers of kan blijven functioneren als hobbykamer. 

Wist je dat?

Wanneer je met SelektHuis bouwt, je 1 aanspreekpunt hebt? Begeleiding van A tot Z, alles onder 1 dak. Van gesprek met de adviseur, tot de tekeningen van het huis, naar het aanvragen van de juiste vergunningen tot het overhandigen van de sleutel!  

In de basis:

De Breithorn is ideaal uit te voeren met een andere kapvorm. ook kan de extra verdieping optimaal benut worden. De grote woonvertrekken zijn naar eigen wens in te delen, waardoor ruimte voor bijvoorbeeld een speelkamer of extra slaapkamer te creëren zijn. De Breithorn is in de basis 7650 x 10750 met een inhoud van 658m3. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 17-20 weken.

 

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Het is uiteraard mogelijk om vanuit de basis aanpassingen te doen, denk aan het versmallen, verbreden of verhogen van uw woning. Er kan een andere stijl gecreëerd worden door het toepassen van bijzondere metselwerkverbanden, het toevoegen van een erker of door te kiezen voor een sierlijst aan de dakgoot.

Ook wat voor u?

Bekijk de Breithorn in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging