Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Boerderij met rieten dak

De opdrachtgevers van deze woning wilden een eigen boerderij bouwen! Ze hebben gekozen voor het basismodel Matterhorn en het afwerkingsniveau Casco Plus. Dat betekent dat ze zelf ook nog flink even aan de slag moesten bij deze woning aan de binnenkant. Maar de buitenkant mag er al best zijn. Wat een prachtige combinatie van een landelijke boerderij met een moderne charme. De wolfseinden geven net wat extra karakter aan de woning.

Eigen stijl

Door de keuze voor cape cod in combinatie met riet op het dak, is er een droomhuis ontstaan die verre van een basismodel lijkt. De woning is geheel naar eigen stijl en wens door de tekenaar op papier gezet en is op de kavel realiteit geworden.

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De woning is verlengd en er is een muurplaatverhoging toegepast. De dakhelling is aangepast naar 55° en aangepast met wolfseinden.  Er zijn 2 penanten en getimmerde overstekken bij de voordeur geplaatst. Een dakkapel geeft meer ruimte op de bovenverdieping en er zijn roedes geplaatst op alle ramen. Ook is er een vaste trap naar de zolder.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Matterhorn
  • Boerderij
  • Wolfskap
  • Rieten kap
  • Twee dakramen

Landelijke bouwstijl

De landelijke bouwstijl van nu kenmerkt zich door het gebruik van traditionele designs, nostalgische aankleding en verrassende vormen. De historische waarde van deze landelijke bouwstijl is dan ook tijdens het ontwerpen van jouw droomhuis cruciaal. Natuurlijk zullen ook alle moderne eisen waaraan een huis van tegenwoordig moet voldoen zeker aanwezig zijn. Meer weten over de landelijke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven