Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Boerderij met rieten dak

De opdrachtgevers van deze woning wilden een eigen boerderij bouwen! Ze hebben gekozen voor het basismodel Matterhorn en het afwerkingsniveau Casco Plus. Dat betekent dat ze zelf ook nog flink even aan de slag moesten bij deze woning aan de binnenkant. Maar de buitenkant mag er al best zijn. Wat een prachtige combinatie van een landelijke boerderij met een moderne charme. De wolfseinden geven net wat extra karakter aan de woning.

Eigen stijl

Door de keuze voor cape cod in combinatie met riet op het dak, is er een droomhuis ontstaan die verre van een basismodel lijkt. De woning is geheel naar eigen stijl en wens door de tekenaar op papier gezet en is op de kavel realiteit geworden.

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De woning is verlengd en er is een muurplaatverhoging toegepast. De dakhelling is aangepast naar 55° en aangepast met wolfseinden.  Er zijn 2 penanten en getimmerde overstekken bij de voordeur geplaatst. Een dakkapel geeft meer ruimte op de bovenverdieping en er zijn roedes geplaatst op alle ramen. Ook is er een vaste trap naar de zolder.

 • Matterhorn
 • Boerderij
 • Wolfskap
 • Rieten kap
 • Twee dakramen

Landelijke bouwstijl

De landelijke bouwstijl van nu kenmerkt zich door het gebruik van traditionele designs, nostalgische aankleding en verrassende vormen. De historische waarde van deze landelijke bouwstijl is dan ook tijdens het ontwerpen van jouw droomhuis cruciaal. Natuurlijk zullen ook alle moderne eisen waaraan een huis van tegenwoordig moet voldoen zeker aanwezig zijn. Meer weten over de landelijke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Wat kost deze woning?

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een landelijke bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemssom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Matterhorn.

SelektHuis, huis bouwen, opgeleverde woning, selekthuis prijzen, cascowoning, casco bouwen, cascobouw, cascohuis, goedkoop bouwen, budget bouwen

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Verlenging van 1.20
 • Muurplaatverhoging
 • Aangepaste dakhelling
 • Wolfseinden
 • Rieten dak
 • 2 Dakramen
 • 2 Penanten en getimmerd overstek
 • Roedes
 • Vaste raamdelen
 • Gevelsauswerk
 • Buitenschilderwerk
 • Trap naar zolder

De prijs van deze woning Casco Plus is € 167.900,- (basis) + € 78.800,- (opties) = € 246.700,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

Let op: deze mogelijkheden zijn grotendeels van toepassing op een Sleutelklaar woning. Wil je het verschil weten tussen deze verschillende afwerkingen, lees dan alles nog even door via deze link.

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes en helpen je natuurlijk graag verder!

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven