Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Eigentijdse woning met landelijke knipoog

Basismodel Monte Viso is een ruime laagbouw woning met een standaard inhoud van 733m3. Dit is slechts de basis waarmee de ontwerpers zijn gestart.

Eigen stijl

Vanuit de basis zijn de bewoners verder gaan kijken en heeft de ontwerper hun woonwensen toegepast. Het resultaat is deze prachtige eigentijdse woning met natuurlijke en rijke materialen. Om tot dit resultaat te komen hebben de opdrachtgevers in samenspraak met de adviseur de woning vergroot door een verlenging en muurplaatverhoging toe te passen. Verder heeft de woning een in-het-oog-springend risaliet gekregen en is een eigentijdse kozijnindeling toegepast. Verder is in het ontwerp gebruik gemaakt van natuurlijke en luxe materialen en een contrasterende kleurstelling in het materiaal gebruik. Hierdoor krijgt de woning zijn geheel eigen karakter.

De woning is ook voor alle voorbijgangers een lust voor het oog. Op een prachtig stukje grond in de bosrijke omgeving van de Veluwe misstaat deze prachtige Eigentijds Landelijke woning zeker niet. Hierdoor geeft de woning als het ware een knipoog naar de landelijke omgeving waar het huis is gebouwd.

Basismodel Monte Viso

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Voor deze woning is er gekozen om het basismodel Monte Viso als uitgangspunt te nemen voor dit droomhuis. Dit basismodel is onze grootste laagbouw woning, heerlijk ruim en praktisch. Door de breedte van de woning is er genoeg ruimte voor een heerlijk ruime leefkeuken met openslaande terrasdeuren. Op de verdieping is plaats voor drie slaapkamers. Daarnaast heb je de flexibiliteit om zelf aanpassingen te doen, waardoor ook vier slaapkamers gerealiseerd kunnen worden.

Vervolgens wordt het basismodel in een eigen jasje gegoten. De bewoners van deze woning kozen voor een Eigentijdse uitstraling met landelijke elementen.

Nieuwsgierig wat deze woning nog meer heeft qua aanpassingen? Vul het formulier onderaan deze pagina in en ontvang een gedetailleerd overzicht samen met een kostenindicatie.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Monte Viso
  • Eigentijdse woning
  • Gezinswoning
  • Hoekraam
  • Risaliet

Eigentijds

Een huis bouwen in eigentijdse bouwstijl met SelektHuis, betekent vooral een huis bouwen waarin veel mogelijk is. Een vrijstaande woning, die tegemoet komt aan jouw wensen met ruimte voor creativiteit en speelse elementen. Meer weten over eigentijdse bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven