Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Eigentijds huis

Basismodel Matterhorn is populair, het is een unieke variant van onze basismodellen die erg goed aanpasbaar is aan de woonwensen die een opdrachtgever kan hebben. Elke Matterhorn heeft een ander eindresultaat, daar zit de kracht van SelektHuis. We bouwen een woning die geheel aansluit bij de levensbehoeftes en woonwensen van de opdrachtgever.

Eigen stijl

We zijn enorm enthousiast over de keuzes die gemaakt zijn in dit ontwerp. De opdrachtgevers hebben samen met de adviseur en de tekenaar een prachtige woning gerealiseerd, die echt uniek is. Kenmerkende eigenschappen zijn het schuine dakoverstek, de gevelbekleding en de uitbreidingen die ze hebben gedaan. Door daarnaast te kiezen voor een roedeverdeling op de beglazing, kozijnaanpassingen en bijvoorbeeld een luxe gevelsteen, is er een totaalplaatje ontstaan.

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Een prachtig resultaat op basis van de woonwensen van onze opdrachtgevers. Er is een aanbouw gerealiseerd, daarnaast is er een veranda geplaatst. Er is gevelbekleding toegepast en er is gekozen voor een schuin dakoverstek. Dit zorgt voor een compleet andere uitstraling van het basismodel.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Matterhorn
  • Veranda
  • Gevelbekleding
  • Roedeverdeling
  • Schuin dakoverstek

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven