Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Eigentijds is jouw stijl

Er zijn verschillende bouwstijlen te onderscheiden, zoals elders op deze website ook wel te lezen is. Echter kan het zijn dat er elementen uit verschillende bouwstijlen jou aanspreken. Ook dat is geen probleem bij SelektHuis. De eigentijdse bouwstijl is dan jouw bouwstijl.  Zo ook dit prachtige resultaat! Het uitgangspunt is het basismodel Matterhorn geweest en voorzien van alle details & comfort die onze opdrachtgevers wilden.

Combinatie

De combinatie van het wit van de woning en de antracietkleurige dakpannen en zwarte kozijnen, geven de woning veel uitstraling. Door de omlijsting van de voordeur en de dakkapellen met zinken beplating, krijgt deze woning nog meer karakter. De eigentijdsheid wordt door dit materiaal-  en kleurgebruik extra benadrukt.

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Deze Matterhorn in Goes is aangepast naar de wensen van onze opdrachtgevers. We hebben dit huis voorzien van twee dakkapellen en er zijn diverse zinken details aangebracht, waaronder een zinken beplating op de dakkapellen. Er is bovendien gekozen voor luxe metselwerk, keramische dakpannen en een hefschuifpui.

 • Matterhorn
 • Eigentijds
 • Luxe metselwerk
 • Keramische dakpannen
 • Twee dakkapellen met zinken beplating
 • Hefschuifpui

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

SelektHuis, huis bouwen, opgeleverde woning, selekthuis prijzen, cascowoning, casco bouwen, cascobouw, cascohuis, goedkoop bouwen, budget bouwen

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een eigentijdse & landelijke bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemssom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Matterhorn

SelektHuis, huis bouwen, opgeleverde woning, selekthuis prijzen, cascowoning, casco bouwen, cascobouw, cascohuis, goedkoop bouwen, budget bouwen

 

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Verlengd met 60cm
 • Luxe metselwerk
 • Hardstenen raamdorpels
 • Keramische dakpannen
 • Twee dakkapellen
 • Luxe voordeur
 • Hefschuifpui
 • Kozijnaanpassingen
 • Luxe deurbeslag

De prijs van deze woning Casco is € 160.900,- (basis) + € 25.000,- (opties) = € 185.900,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

Let op: deze mogelijkheden zijn grotendeels van toepassing op een Sleutelklaar woning. Wil je het verschil weten tussen deze verschillende afwerkingen, lees dan alles nog even door via deze link.

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes met jouw nieuwbouwplannen! Hiermee helpen we je natuurlijk graag.

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven