Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Eigentijds is jouw stijl

Er zijn verschillende bouwstijlen te onderscheiden, zoals elders op deze website ook wel te lezen is. Echter kan het zijn dat er elementen uit verschillende bouwstijlen jou aanspreken. Ook dat is geen probleem bij SelektHuis. De eigentijdse bouwstijl is dan jouw bouwstijl.  Zo ook dit prachtige resultaat! Het uitgangspunt is het basismodel Matterhorn geweest en voorzien van alle details & comfort die onze opdrachtgevers wilden.

Combinatie

De combinatie van het wit van de woning en de antracietkleurige dakpannen en zwarte kozijnen, geven de woning veel uitstraling. Door de omlijsting van de voordeur en de dakkapellen met zinken beplating, krijgt deze woning nog meer karakter. De eigentijdsheid wordt door dit materiaal-  en kleurgebruik extra benadrukt.

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Deze Matterhorn in Goes is aangepast naar de wensen van onze opdrachtgevers. We hebben dit huis voorzien van twee dakkapellen en er zijn diverse zinken details aangebracht, waaronder een zinken beplating op de dakkapellen. Er is bovendien gekozen voor luxe metselwerk, keramische dakpannen en een hefschuifpui.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Matterhorn
  • Eigentijds
  • Luxe metselwerk
  • Keramische dakpannen
  • Twee dakkapellen met zinken beplating
  • Hefschuifpui

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven