Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Eigentijdse woning met riet

Deze Monte Viso uitgevoerd met een rieten kap heeft een eigentijdse uitstraling. De ontwerper van SelektHuis koos in samenwerking met de toekomstige bewoners van het huis voor een strak lijnenspel waarmee uitdrukking gegeven werd aan de eigentijdse stijl van het ontwerp.

Eigen stijl

De strakke lijnen komen terug in de kozijnaanpassingen, de vergrote overstekken en de erker. Ook het kleurgebruik is scherp te noemen. Het witte stucwerk staat in schril contrast met de donkere kozijnen en een donker trasraam (de plint onderaan de woning). Hierdoor komt het eigentijdse karakter nog verder tot bloei. Ter compensatie van de strakke lijnen en contrasterende kleuren is gekozen voor warme, natuurlijke materialen met als eyecatcher de rieten kap. Door deze combinatie geeft het huis de charme van een landhuis, maar dan met een knipoog naar de eigentijdse levensstijl van de bewoners.

Basismodel Monte Viso

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Het is bijna niet meer te herkennen, maar onder dit eigentijdse landhuis gaat een Monte Viso schuil. De maatvoering van het basismodel is flexibel, waardoor de woning een afmeting heeft gekregen naar wens van de toekomstige bewoners. Daarbij is een risaliet en een erker toegevoegd. Ook zijn er veel aanpassingen gedaan in de kozijnen, materiaal gebruik, de dakoverstekken en de dakhelling. Dit zorgt voor een compleet andere uitstraling van het basismodel.

 • Monte Viso
 • Riet
 • Wit gevelstucwerk
 • Risaliet
 • Donkere kozijnen

Eigentijds bouwstijl

Een huis bouwen in eigentijdse bouwstijl met SelektHuis, betekent vooral een huis bouwen waarin veel mogelijk is. Een vrijstaande woning, die tegemoet komt aan jouw wensen met ruimte voor creativiteit en speelse elementen. Meer weten over landelijke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een eigentijdse bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemssom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Monte Viso

Basismodel Monte Viso, huis bouwen, huis selekthuis, standaardhuis selekthuis, huis bouwen

Het basismodel is verder o.a. aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • woning verlengd en versmald
 • risaliet
 • rieten kap
 • aangepast dakhelling
 • erker
 • vergrootte overstekken
 • schoorsteen, rookkanaal en buitenhaard
 • luxe kozijnaanpassingen met roedes en brandwerend, triple glas
 • extra terrasdeuren en dakraam
 • gevelstucwerk

De prijs van deze woning is € 303.800,- (basis) + € 155.000,- (opties) = € 458.800,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes en helpen je natuurlijk graag verder!

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven