Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Eigentijdse woning met riet

Deze Monte Viso uitgevoerd met een rieten kap heeft een eigentijdse uitstraling. De ontwerper van SelektHuis koos in samenwerking met de toekomstige bewoners van het huis voor een strak lijnenspel waarmee uitdrukking gegeven werd aan de eigentijdse stijl van het ontwerp.

Eigen stijl

De strakke lijnen komen terug in de kozijnaanpassingen, de vergrote overstekken en de erker. Ook het kleurgebruik is scherp te noemen. Het witte stucwerk staat in schril contrast met de donkere kozijnen en een donker trasraam (de plint onderaan de woning). Hierdoor komt het eigentijdse karakter nog verder tot bloei. Ter compensatie van de strakke lijnen en contrasterende kleuren is gekozen voor warme, natuurlijke materialen met als eyecatcher de rieten kap. Door deze combinatie geeft het huis de charme van een landhuis, maar dan met een knipoog naar de eigentijdse levensstijl van de bewoners.

Basismodel Monte Viso

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Het is bijna niet meer te herkennen, maar onder dit eigentijdse landhuis gaat een Monte Viso schuil. De maatvoering van het basismodel is flexibel, waardoor de woning een afmeting heeft gekregen naar wens van de toekomstige bewoners. Daarbij is een risaliet en een erker toegevoegd. Ook zijn er veel aanpassingen gedaan in de kozijnen, materiaal gebruik, de dakoverstekken en de dakhelling. Dit zorgt voor een compleet andere uitstraling van het basismodel.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Monte Viso
  • Riet
  • Wit gevelstucwerk
  • Risaliet
  • Donkere kozijnen

Eigentijds bouwstijl

Een huis bouwen in eigentijdse bouwstijl met SelektHuis, betekent vooral een huis bouwen waarin veel mogelijk is. Een vrijstaande woning, die tegemoet komt aan jouw wensen met ruimte voor creativiteit en speelse elementen. Meer weten over landelijke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven