Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Eigentijdse woning met Cape Cod topgevel

Gijs en Corine Asselbergs kozen voor een Matterhorn, in een eigentijds-landelijke uitvoering. “We wilden een huis met een warme uitstraling. We kozen voor een bijzondere gevelbekleding. Het is echt ons droomhuis geworden! Ook van binnen sluit de inrichting perfect aan op de gekozen woonstijl.”

Eigen stijl

Het huis is echt een mix geworden tussen de landelijke en de eigentijdse bouwstijl. Hierdoor heeft de woning een Zweeds karakter gekregen! De aanpassingen vanuit het basismodel Matterhorn zijn relatief simpel. Het basismodel bezit namelijk al veel eigenschappen om comfortabel te kunnen wonen. De gevelbekleding, het strakke, robuuste hoekkozijn en ronde gevelraam voegen wat extra’s aan de woning toe. Ook de gekozen materialen, zoals de donkere gevelsteen, dragen bij aan de eigentijdse, landelijke stijl van het huis.

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Deze Matterhorn voor de familie Asselbergs heeft een dakhelling van 55° en getimmerde bakgoten. Er is gekozen voor een luxere gevelsteen en de berging is geïsoleerd. De woning heeft kunststof kozijnen en 2 ronde topgevelkozijnen.

  • Matterhorn
  • Eigentijdse elementen
  • Cape Cod topgevel
  • Extra terrasdeuren
  • Dakkapel
  • Vlakke dakpannen

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Wat kost deze woning?