Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Eigentijds ontwerp & warme materialen

De Bernina heeft het allemaal: veel én ruime vertrekken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de inpandige garage. De opdrachtgevers van deze woning deden op de basis nog enkele aanpassingen in de indeling, materiaalgebruik en uiterlijke kenmerken van de woning. Het resultaat is de ideale combinatie voor de familie geworden.

Eigen stijl

Deze woning heeft het beste van twee werelden: modern en huiselijk. De strakke lijnen maken de woning modern. De natuurlijke materialen, zoals de warm rode gevelstenen geven de woning  een karakteristieke touch. Hierdoor heeft de woning z’n eigen, unieke karakter gekregen.

Basismodel Bernina

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

 

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Onder deze ruime gezinswoning huist een Bernina: het grootste T-kap basismodel in onze collectie. Het basismodel is opgeplust met een aantal bouwtechnische elementen die de woning nog meer ruimte geven. Er zijn onder andere een muurplaatverhoging, twee dakkapellen en een steilere dakhelling toegepast. Hierdoor is er ruimte ontstaan voor een inpandige garage met berging, twee badkamers, maar liefst vijf slaapkamers èn een hobbykamer. Aan het uiterlijk van de woning is een eigentijds jasje gegeven en is gekozen voor warme materialen en kleuren.

 

 • Bernina
 • Eigentijds
 • Huiselijk
 • Gemetselde schoorsteen
 • Dakoverstek

Eigentijdse bouwstijl

Tegenwoordig zien we veel jaren 30 woningen met eigentijdse elementen of juist moderne ontwerpen met landelijke kenmerken. De combinatie van meerdere bouwstijlen is daarmee populair te noemen. Begrijpelijk, want er is veel mogelijk en de resultaten zijn prachtig!

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een eigentijdse bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemsom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Bernina.

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Muurplaatverhoging 
 • Dakhelling van 55°
 • Gemetselde schoorsteen met sierkap
 • Twee dakkapellen en drie dakramen
 • Vergrootte dakoverstekken
 • Keramische dakpan
 • Diverse kozijnaanpassingen en luxere buiten-, tuin en garagedeuren
 • Luxe metselwerk met verdiept voegwerk
 • Hardstenen raamdorpels

De prijs van deze woning sleutelklaar is € 381.200,- (basis) + € 66.750,- (opties) = € 447.950,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes met jouw nieuwbouwplannen! Hiermee helpen we je natuurlijk graag.

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven