Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Eigentijds ontwerp & warme materialen

De Bernina heeft het allemaal: veel én ruime vertrekken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de inpandige garage. De opdrachtgevers van deze woning deden op de basis nog enkele aanpassingen in de indeling, materiaalgebruik en uiterlijke kenmerken van de woning. Het resultaat is de ideale combinatie voor de familie geworden.

Eigen stijl

Deze woning heeft het beste van twee werelden: modern en huiselijk. De strakke lijnen maken de woning modern. De natuurlijke materialen, zoals de warm rode gevelstenen geven de woning  een karakteristieke touch. Hierdoor heeft de woning z’n eigen, unieke karakter gekregen.

Basismodel Bernina

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

 

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Onder deze ruime gezinswoning huist een Bernina: het grootste T-kap basismodel in onze collectie. Het basismodel is opgeplust met een aantal bouwtechnische elementen die de woning nog meer ruimte geven. Er zijn onder andere een muurplaatverhoging, twee dakkapellen en een steilere dakhelling toegepast. Hierdoor is er ruimte ontstaan voor een inpandige garage met berging, twee badkamers, maar liefst vijf slaapkamers èn een hobbykamer. Aan het uiterlijk van de woning is een eigentijds jasje gegeven en is gekozen voor warme materialen en kleuren.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Bernina
  • Eigentijds
  • Huiselijk
  • Gemetselde schoorsteen
  • Dakoverstek

Eigentijdse bouwstijl

Tegenwoordig zien we veel jaren 30 woningen met eigentijdse elementen of juist moderne ontwerpen met landelijke kenmerken. De combinatie van meerdere bouwstijlen is daarmee populair te noemen. Begrijpelijk, want er is veel mogelijk en de resultaten zijn prachtig!

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven