Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Eigentijdse woning met een landelijk gevoel

Basismodel Monte Viso is een ruime woning met een standaard inhoud van 733m3. Met een lengte van ruim 13m en een breedte van bijna 9m, is het bijvoorbeeld mogelijk om een ruime leefkeuken met openslaande terrasdeuren te creëren.  Op de bovenverdieping is er standaard al ruimte voor 3 grote slaapkamers. Dit is slechts de basis waarmee de ontwerpers zijn gestart.

Eigen stijl

Vanuit de basis is het stel verder gaan kijken en heeft de ontwerper hun woonwensen toegepast. In een brainstorm van de klant met de ontwerper en adviseur is het idee ontstaan om de basis te voorzien van een eigentijdse stijl met toch een warme uitstraling. Daarom is ervoor gekozen om natuurlijke materialen als riet en hout toe te passen. Deze rietgedekte woning is hierdoor niet zomaar in een hokje te plaatsen. Het heeft landelijke kenmerken, moderne elementen en maakt gebruik van natuurlijke, warme materialen. Maar één ding is zeker: het resultaat is schitterend!

Basismodel Monte Viso

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Uitgangspunt voor deze woning is het basismodel Monte Viso. Dit is onze grootste laagbouw woning en daarom ideaal voor een gezin. Maar als kers op de taart is deze woning ook nog eens een ware kameleon. Dit basismodel biedt namelijk vele keuzemogelijkheden. Hierdoor krijgt de woning een eigen karakter. Bij deze woning is dit een eigentijds karakter geworden. Zo heeft de woning een luxe antraciete gevelsteen, een rieten kap en een risaliet dat is bekleed met Cape Cod.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Monte Viso
  • Eigentijds
  • Landelijk
  • Riet
  • Cape Cod

Eigentijds met riet en risaliet

Basismodel Monte Viso

Toen we begonnen aan dit avontuur, hadden we geen idee hoe je een huis moest bouwen. Het fijne van SelektHuis was dat er veel concrete voorbeelden waren. Er was al een vooropgezet plan waar we zo in konden stappen en onze eigen ideeën in kwijt konden!

Vrijstaande woning

Vanaf de eerste steen moet jouw huis als een thuis voelen. Dat is waar SelektHuis voor staat en waar we ook allemaal met passie aan bijdragen. Van receptioniste, tot uitvoerder, tot metselaar en ontwerper, van prefab medewerker tot de marketeer en inkoper. Jouw wensen, ons vakmanschap. Samen naar jouw droomhuis! Meer weten over een vrijstaande woning bouwen?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven