Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Eigentijdse woning met een landelijk gevoel

Basismodel Monte Viso is een ruime woning met een standaard inhoud van 733m3. Met een lengte van ruim 13m en een breedte van bijna 9m, is het bijvoorbeeld mogelijk om een ruime leefkeuken met openslaande terrasdeuren te creëren.  Op de bovenverdieping is er standaard al ruimte voor 3 grote slaapkamers. Dit is slechts de basis waarmee de ontwerpers zijn gestart.

Eigen stijl

Vanuit de basis is het stel verder gaan kijken en heeft de ontwerper hun woonwensen toegepast. In een brainstorm van de klant met de ontwerper en adviseur is het idee ontstaan om de basis te voorzien van een eigentijdse stijl met toch een warme uitstraling. Daarom is ervoor gekozen om natuurlijke materialen als riet en hout toe te passen. Deze rietgedekte woning is hierdoor niet zomaar in een hokje te plaatsen. Het heeft landelijke kenmerken, moderne elementen en maakt gebruik van natuurlijke, warme materialen. Maar één ding is zeker: het resultaat is schitterend!

Basismodel Monte Viso

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Uitgangspunt voor deze woning is het basismodel Monte Viso. Dit is onze grootste laagbouw woning en daarom ideaal voor een gezin. Maar als kers op de taart is deze woning ook nog eens een ware kameleon. Dit basismodel biedt namelijk vele keuzemogelijkheden. Hierdoor krijgt de woning een eigen karakter. Bij deze woning is dit een eigentijds karakter geworden. Zo heeft de woning een luxe antraciete gevelsteen, een rieten kap en een risaliet dat is bekleed met Cape Cod.

 • Monte Viso
 • Eigentijds
 • Landelijk
 • Riet
 • Cape Cod

Eigentijds met riet en risaliet

Basismodel Monte Viso

Toen we begonnen aan dit avontuur, hadden we geen idee hoe je een huis moest bouwen. Het fijne van SelektHuis was dat er veel concrete voorbeelden waren. Er was al een vooropgezet plan waar we zo in konden stappen en onze eigen ideeën in kwijt konden!

Vrijstaande woning

Vanaf de eerste steen moet jouw huis als een thuis voelen. Dat is waar SelektHuis voor staat en waar we ook allemaal met passie aan bijdragen. Van receptioniste, tot uitvoerder, tot metselaar en ontwerper, van prefab medewerker tot de marketeer en inkoper. Jouw wensen, ons vakmanschap. Samen naar jouw droomhuis! Meer weten over een vrijstaande woning bouwen?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Wat kost deze woning?

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een eigentijdse bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemsom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Monte Viso.

SelektHuis, wat kosten een woning, prijzen selekthuis, kosten selekthuis, prijslijst selekthuis

 

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • luxe gevelsteen met luxe afwerking
 • Geïsoleerde garage en bijkeuken
 • Risaliet met Cape Cod gevelbekleding
 • Carport
 • Muurplaatverhoging voor meer ruimte op de verdieping
 • Kozijn aanpassingen inclusief roedeverdeling, luxe voordeur en draaikiepramen
 • Steilere 55 graden kap
 • Luxere binnenafwerking
 • let op: de rieten kap is in eigen beheer door de opdrachtgever uitgevoerd

De prijs van deze woning is € 289.500,- (basis) + € 91.000,- (opties) = € 380.500,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes met jouw nieuwbouwplannen! Hiermee helpen we je natuurlijk graag.

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven