Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Kleine aanpassing met groots resultaat!

Een stuk grond in een prachtig, bosrijke omgeving. Dat is waar dit droomhuis gerealiseerd is. Natuurlijk wil je dan ook een vrijstaande woning bouwen, die perfect past in de omgeving en een thuis wordt voor de opdrachtgever. Naar aanleiding van de woonwensen van de opdrachtgever en de informatie over de kavel, zijn we gekomen tot het basismodel Matterhorn. Een goed uitgangspunt op deze locatie.

Eigen stijl

Door hele slimme aanpassingen te doen, zoals de wolfskap en het plaatsen van hoekraamconstructies, is er een woning gerealiseerd die geheel uniek is. Er komt veel natuurlijk licht binnen en vanuit elke plek in de woning is er uitzicht op de natuur.

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Het aantal aanpassingen op deze woning valt mee, maar het zijn juist deze aanpassingen die het verschil maken. Die van een basismodel Matterhorn een uniek droomhuis maken, geheel naar wens van de opdrachtgever. Denk hierbij aan de bepalende kapvorm en de hoekraamconstructies. De opdrachtgever heeft daarnaast gekozen voor een dakkapel en 10 extra zonnepanelen.

  • Matterhorn
  • Wolfskap
  • Dakkapel
  • Hoekraamconstructie

Eigentijdse woning met Wolfskap

Basismodel Matterhorn

Met kleine aanpassingen, toch een hele andere uitstraling kunnen realiseren!

Eigentijdse bouwstijl

Een huis bouwen in eigentijdse bouwstijl met SelektHuis, betekent vooral een huis bouwen waarin veel mogelijk is. Een vrijstaande woning, die tegemoet komt aan jouw wensen met ruimte voor creativiteit en speelse elementen. Meer weten over de eigentijdse bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

wolfskap, eigentijdse woning, huis bouwen, droomhuis, bouwbedrijf

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een eigentijdse bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elk basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemsom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Matterhorn.

SelektHuis, wat kosten een woning, prijzen selekthuis, kosten selekthuis, prijslijst selekthuis

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

  • Verlenging  1.20m
  • Wolfseinden
  • Dakkapel
  • Hoekraamconstructies
  • Kunststof kozijnen
  • 10 extra zonnepanelen

De prijs van deze woning is € 274.900,- (basis) + € 41.000,- (opties) = € 315.900,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De elektra, badkamer, keuken, schilderwerk, installatietechniek eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

Let op: deze woning is casco plus opgeleverd. Wil je het verschil weten tussen deze verschillende afwerkingen, lees dan alles nog even door via deze link.

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes en helpen je natuurlijk graag verder!

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven