Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Kleine aanpassing met groots resultaat!

Een stuk grond in een prachtig, bosrijke omgeving. Dat is waar dit droomhuis gerealiseerd is. Natuurlijk wil je dan ook een vrijstaande woning bouwen, die perfect past in de omgeving en een thuis wordt voor de opdrachtgever. Naar aanleiding van de woonwensen van de opdrachtgever en de informatie over de kavel, zijn we gekomen tot het basismodel Matterhorn. Een goed uitgangspunt op deze locatie.

Eigen stijl

Door hele slimme aanpassingen te doen, zoals de wolfskap en het plaatsen van hoekraamconstructies, is er een woning gerealiseerd die geheel uniek is. Er komt veel natuurlijk licht binnen en vanuit elke plek in de woning is er uitzicht op de natuur.

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Het aantal aanpassingen op deze woning valt mee, maar het zijn juist deze aanpassingen die het verschil maken. Die van een basismodel Matterhorn een uniek droomhuis maken, geheel naar wens van de opdrachtgever. Denk hierbij aan de bepalende kapvorm en de hoekraamconstructies. De opdrachtgever heeft daarnaast gekozen voor een dakkapel en 10 extra zonnepanelen.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Matterhorn
  • Wolfskap
  • Dakkapel
  • Hoekraamconstructie

Eigentijdse woning met Wolfskap

Basismodel Matterhorn

Met kleine aanpassingen, toch een hele andere uitstraling kunnen realiseren!

Eigentijdse bouwstijl

Een huis bouwen in eigentijdse bouwstijl met SelektHuis, betekent vooral een huis bouwen waarin veel mogelijk is. Een vrijstaande woning, die tegemoet komt aan jouw wensen met ruimte voor creativiteit en speelse elementen. Meer weten over de eigentijdse bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven