Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Een woning naar wens

De Jungfrau is in de basis al een hele ruime woning, ingedeeld met grote vertrekken. Onze opdrachtgevers hebben er voor gekozen om de woning nog meer te verruimen zodat de woning helemaal past bij de levensstijl & ruimte die ze nodig hebben. De aanbouw van de Jungfrau is al heel geschikt als berging, garage of zelfs kantoor aan huis. Basismodel Jungfrau wordt bovendien ook wel eens geschikt gemaakt voor dubbele bewoning.

Eigen stijl

Door het toepassen van risaliet, zink en de verschillende dakkapellen is er een mooie eigen vorm ontstaan. De woning heeft een klassieke kleurcombinatie met wit stucwerk aan de buitenzijde, de donkere dakpannen, kozijnen en de afwerking met zink. Er zijn hefschuifpuien geplaatst, er is een andere steen toegepast op de uitbouw met als resultaat een prachtige, eigentijdse woning als geen ander die we gebouwd hebben!

Basismodel Jungfrau

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Deze Jungfrau is verlengd met 4.10m en heeft een vergrote aanbouw. Hierdoor is veel extra ruimte gecreëerd. De woning heeft bakgoten met sierlijst, meerdere dakkapellen en een risaliet bij de voordeurpui en bij de aanbouw.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Jungfrau
  • Eigentijds
  • Zink
  • Risaliet
  • Dakkapellen

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven