Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Een woning naar wens

De Jungfrau is in de basis al een hele ruime woning, ingedeeld met grote vertrekken. Onze opdrachtgevers hebben er voor gekozen om de woning nog meer te verruimen zodat de woning helemaal past bij de levensstijl & ruimte die ze nodig hebben. De aanbouw van de Jungfrau is al heel geschikt als berging, garage of zelfs kantoor aan huis. Basismodel Jungfrau wordt bovendien ook wel eens geschikt gemaakt voor dubbele bewoning.

Eigen stijl

Door het toepassen van risaliet, zink en de verschillende dakkapellen is er een mooie eigen vorm ontstaan. De woning heeft een klassieke kleurcombinatie met wit stucwerk aan de buitenzijde, de donkere dakpannen, kozijnen en de afwerking met zink. Er zijn hefschuifpuien geplaatst, er is een andere steen toegepast op de uitbouw met als resultaat een prachtige, eigentijdse woning als geen ander die we gebouwd hebben!

Basismodel Jungfrau

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Deze Jungfrau is verlengd met 4.10m en heeft een vergrote aanbouw. Hierdoor is veel extra ruimte gecreëerd. De woning heeft bakgoten met sierlijst, meerdere dakkapellen en een risaliet bij de voordeurpui en bij de aanbouw.

 • Jungfrau
 • Eigentijds
 • Zink
 • Risaliet
 • Dakkapellen

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

Jungfrau, eigentijds, zink, risaliet, huis bouwen, vrijstaande woning, laagbouw, droomhuis, kavel, selekthuis, wat kost een huis bouwen

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een eigentijdse bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemssom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Jungfrau .

SelektHuis, wat kosten een woning, prijzen selekthuis, kosten selekthuis, prijslijst selekthuis

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Woning verlengd
 • Aanbouw vergroot
 • Luxe dakpannen
 • Bakgoten met sierlijsten
 • 2x Dakkapel
 • 2x Risaliet
 • 2x Hefschuifpui
 • Kunststof kozijnen
 • Stucwerk hoofdbouw
 • Luxe steen

De prijs van deze woning is € 340.800,- (basis) + € 190.000,- (opties) = € 530.800,- incl. btw.*
Let op, denk ook aan de bijkomende kosten! De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol inspiratie & informatie.
Vraag ‘m hier aan!

We wensen je heel veel succes met de nieuwbouwplannen en helpen je natuurlijk graag verder.

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven