Landelijke woning met garage

Deze Arosa is uitgevoerd als landelijke woning maar met een twist! De bewoners van deze prachtige Arosa hebben gekozen voor luiken in een moderne grijstint en daarnaast een gemêleerd steenverband. Klassiek zijn de sierlijsten aan het dakgoot te noemen. De aanbouw hebben ze in gebruik genomen als onderdeel van woonruimte, waarmee de oppervlakte volledig benut wordt door het gezin.

Eigen stijl

Deze woning benadrukt de stijl van de opdrachtgevers, die bewuste keuze met betrekking tot indeling en details hebben gemaakt. Dat is wat bij ze past, dat is hun eigen stijl. Een huis bouwen is een mijlpaal in uw leven, SelektHuis draagt graag bij aan deze gebeurtenis en bouwt samen met u aan uw levensgeluk.

Basismodel Arosa

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De Arosa is voor de familie Broeren aangepast. Er is o.a. gekozen voor getimmerde bakgoten inclusief sierlijsten, keramische dakpannen en een luxere gevelsteen. Er zijn diverse kozijnstijl aanpassingen gedaan en hardstenen raamdorpels.

  • Arosa
  • Eigentijdse bouwstijl
  • Luiken
  • Dakkapel
  • Bijzonder metselwerkverband
  • Verhoogde gootlijn

Lopende projecten

Nieuwbouw Groenekan

Nieuwbouw Groenekan, dichtbij Utrecht is wonen in een fraaie landelijke omgeving...
Bekijk meer

Nieuwbouw Giethoorn

Altijd al een droomhuis willen hebben aan het water? Bekijk nieuwbouw Giethoorn....
Bekijk meer

Nieuwbouw Land van Matena

Bent u één van de gelukkigen met een optie op of in het bezit van een kavel bi...
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvang van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Wat kost deze woning?