Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Landelijke woning met garage

Deze Arosa is uitgevoerd als landelijke woning maar met een twist! De bewoners van deze prachtige Arosa hebben gekozen voor luiken in een moderne grijstint en daarnaast een gemêleerd steenverband. Klassiek zijn de sierlijsten aan het dakgoot te noemen. De aanbouw hebben ze in gebruik genomen als onderdeel van woonruimte, waarmee de oppervlakte volledig benut wordt door het gezin.

Eigen stijl

Deze woning benadrukt de stijl van de opdrachtgevers, die bewuste keuze met betrekking tot indeling en details hebben gemaakt. Dat is wat bij ze past, dat is hun eigen stijl. Een huis bouwen is een mijlpaal in jouw leven, SelektHuis draagt graag bij aan deze gebeurtenis en bouwt samen met jou aan jouw levensgeluk.

Basismodel Arosa

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De Arosa is voor de familie Broeren aangepast. Er is o.a. gekozen voor getimmerde bakgoten inclusief sierlijsten, keramische dakpannen en een luxere gevelsteen. Er zijn diverse kozijnstijl aanpassingen gedaan en hardstenen raamdorpels.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Arosa
  • Eigentijdse bouwstijl
  • Luiken
  • Dakkapel
  • Bijzonder metselwerkverband
  • Verhoogde gootlijn

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven