Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Mantelzorgwoning bouwen?

De vraag van deze opdrachtgevers is geweest: kunnen jullie voor ons een mantelzorgwoning bouwen? Er is gekozen om dit te doen met basismodel Monte Viso als uitgangspunt. Door de flexibiliteit die je hebt met SelektHuis, zijn de aanpassingen die nodig zijn om van een standaard vrijstaande woning een mantelzorgwoning te maken, geen probleem. Er is rekening gehouden met de functionele indeling en extra leefruimtes die nodig zijn om dubbele bewoning mogelijk te maken. Zoals extra slaapkamers, een extra woonkamer, trap, badkamer. Zo heeft iedere familie een ‘eigen plek’.

Eigen stijl

De woning is eigentijds te noemen, door de verschillende materialen en elementen die zijn toegepast. Een hoog opgemetseld schoorsteen, een gevel met hoge raampartijen, luxe metselwerk en gevelbekleding, geven deze woning een uniek uitstraling. Onze opdrachtgevers zijn dan ook heel erg blij met het resultaat en kunnen volop genieten van hun thuis!

Basismodel Monte Viso

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Vanuit het basismodel zijn er flink wat aanpassingen gedaan, binnen én buiten, om aan alle wensen van de opdrachtgevers tegemoet te komen. Er is verlengd, er is een muurplaatverhoging toegepast, er zijn 2 dakkapellen geplaatst, een topgevelkozijn. Maar ook functioneel zijn er aanpassingen gedaan om een mantelzorgwoning te kunnen realiseren. Denk hierbij aan een extra woonkamer, extra slaapkamers en badkamer.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Monte Viso
  • Eigentijdse bouwstijl
  • Gevelbekleding
  • Extra woonkamer
  • Extra trap

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven