Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Klaar voor de toekomst!

De bewoners van deze woning gingen de samenwerking met SelektHuis aan met als resultaat een prachtige woning op maat. Deze Matterhorn is toekomstbestendig! De slaap- en badkamer zijn namelijk in de grote aanbouw aan de achterzijde gesitueerd.

Eigen stijl

Het huis heeft een kenmerkende eigentijdse bouwstijl. De aanpassingen vanuit het basismodel Matterhorn zijn relatief simpel. Het basismodel bezit namelijk al veel eigenschappen om comfortabel te kunnen wonen. De gevelbekleding, het strakke, robuuste hoekkozijn en verticale raampartij voegen wat extra’s aan de woning toe. Ook de gekozen materialen, zoals de luxe gevelsteen en de platte dakpannen dragen bij aan de eigentijdse stijl van het huis.

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Deze Matterhorn is verlengd met 60 centimeter en heeft een muurplaatverhoging. Daarnaast is er een L vormige aanbouw met veranda, carport en geïsoleerde garage gerealiseerd. Tenslotte is de woning voorzien van een erker. Door al deze aanpassing is de basisvorm van de woning ontstaan. Vervolgens is de woning in een eigentijds jasje gestoken. Een aantal kenmerken zorgen voor het karakter aan de woning, zoals de schuine dakoverstekken, Cape Cod gevelbekleding en het strakke lijnenspel van de kozijnen.

 • Matterhorn
 • Cape Cod gevelbekleding
 • Levensloopbestendig
 • Kunststofkozijnen met triple glas
 • Schuine overstekken

Eigentijdse bouwstijl

Een huis bouwen in eigentijdse bouwstijl met SelektHuis, betekent vooral een huis bouwen waarin veel mogelijk is. Een vrijstaande woning, die tegemoet komt aan jouw wensen met ruimte voor creativiteit en speelse elementen. Meer weten over de eigentijdse bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een eigentijdse bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemsom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Matterhorn.

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Woning 60 cm verlengd
 • Geïsoleerde garage (5,00 x 9,00 m) met carport
 • Geïsoleerde aanbouw (3,00 x 4,00 m)
 • Cape Cod gevelbekleding
 • Getimmerde schuine dakoverstekken
 • Veranda en erker
 • Kunststof kozijnen met triple glas
 • Muurplaatverhoging
 • Luxe voordeur en metselwerk
 • Platte dakpannen (keramisch)
 • Extra slaap en badkamer op de begane grond
 • Luxe afwerking binnen inclusief dichte naden plafond

De prijs van deze woning is € 274.900,- (basis) + € 135.000,- (opties) = € 409.900,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar uw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol inspiratie & informatie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes met jouw bouwplannen en helpen je natuurlijk graag verder!

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven