Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Klaar voor de toekomst!

De bewoners van deze woning gingen de samenwerking met SelektHuis aan met als resultaat een prachtige woning op maat. Deze Matterhorn is toekomstbestendig! De slaap- en badkamer zijn namelijk in de grote aanbouw aan de achterzijde gesitueerd.

Eigen stijl

Het huis heeft een kenmerkende eigentijdse bouwstijl. De aanpassingen vanuit het basismodel Matterhorn zijn relatief simpel. Het basismodel bezit namelijk al veel eigenschappen om comfortabel te kunnen wonen. De gevelbekleding, het strakke, robuuste hoekkozijn en verticale raampartij voegen wat extra’s aan de woning toe. Ook de gekozen materialen, zoals de luxe gevelsteen en de platte dakpannen dragen bij aan de eigentijdse stijl van het huis.

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Deze Matterhorn is verlengd met 60 centimeter en heeft een muurplaatverhoging. Daarnaast is er een L vormige aanbouw met veranda, carport en geïsoleerde garage gerealiseerd. Tenslotte is de woning voorzien van een erker. Door al deze aanpassing is de basisvorm van de woning ontstaan. Vervolgens is de woning in een eigentijds jasje gestoken. Een aantal kenmerken zorgen voor het karakter aan de woning, zoals de schuine dakoverstekken, Cape Cod gevelbekleding en het strakke lijnenspel van de kozijnen.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Matterhorn
  • Cape Cod gevelbekleding
  • Levensloopbestendig
  • Kunststofkozijnen met triple glas
  • Schuine overstekken

Eigentijdse bouwstijl

Een huis bouwen in eigentijdse bouwstijl met SelektHuis, betekent vooral een huis bouwen waarin veel mogelijk is. Een vrijstaande woning, die tegemoet komt aan jouw wensen met ruimte voor creativiteit en speelse elementen. Meer weten over de eigentijdse bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven