Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Stoer en landelijk

Landelijk ontmoet modern! Deze prachtige cottage woning is een mix van meerdere bouwstijlen. Allereerst is de Engelse cottage stijl terug te herkennen in de doorgemetselde topgevels en de pastelkleuren. Daarnaast zijn ook landelijke invloeden te zien door de schildkap op de aanbouw en het materiaal gebruik. Wat deze woning bijzonder maakt is echter dat de woning een knipoog geeft naar de moderne bouwstijl. Dit is te zien aan de zwart-antraciete kozijnen en details.

Eigen stijl

Naar aanleiding van de woonwensen van de opdrachtgevers is de adviseur met de tekenaar aan de slag gegaan. De verschillende stijlelementen zijn toegevoegd en ook de indeling is aangepast. Daarnaast is gekozen voor rijke materialen. Maar de belangrijkste aanpassing is te zien is het toekennen van de cottage stijl. Hierbij zijn ook landelijke en moderne elementen gebruikt. Hierdoor krijgt de woning een eigen karakter die zich laat omschrijven als landelijk en eigentijds.

Basismodel Jungfrau

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

 

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Onder deze ruime gezinswoning huist een Jungfrau: onze populairste T-kapper. Het basismodel is erg flexibel omdat de aanbouw op honderden manieren kan worden ingezet. Denk hierbij aan inwoning, praktijk aan huis of hobbykamer. De bewoners van deze woning gebruiken de aanbouw echter voor een garage en hebben op de verdieping een extra slaapkamer gerealiseerd. Aan de basis is behoorlijk gesleuteld waardoor van basis absoluut geen sprake meer is. Zo heeft de woning een aangepaste afmeting, een borstwering, zinken afdeklijsten, gemetselde sierdetails, twee dakkapellen, een erker, luxe materialen, aangebouwde bijkeuken en nog veel meer…

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Jungfrau
  • Landelijk
  • Modern
  • Cottage
  • Gezinswoning

Landelijke vrijstaande woning

De cottage is van oorsprong een Engelse bouwstijl uit de 19de eeuw. Dit woningtype is veel voorkomend op het platteland en komt hier dus ook het beste tot zijn recht. Landelijk wonen met een engelse twist! Meer weten over cottage woning

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven