Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Stoer en landelijk

Landelijk ontmoet modern! Deze prachtige cottage woning is een mix van meerdere bouwstijlen. Allereerst is de Engelse cottage stijl terug te herkennen in de doorgemetselde topgevels en de pastelkleuren. Daarnaast zijn ook landelijke invloeden te zien door de schildkap op de aanbouw en het materiaal gebruik. Wat deze woning bijzonder maakt is echter dat de woning een knipoog geeft naar de moderne bouwstijl. Dit is te zien aan de zwart-antraciete kozijnen en details.

Eigen stijl

Naar aanleiding van de woonwensen van de opdrachtgevers is de adviseur met de tekenaar aan de slag gegaan. De verschillende stijlelementen zijn toegevoegd en ook de indeling is aangepast. Daarnaast is gekozen voor rijke materialen. Maar de belangrijkste aanpassing is te zien is het toekennen van de cottage stijl. Hierbij zijn ook landelijke en moderne elementen gebruikt. Hierdoor krijgt de woning een eigen karakter die zich laat omschrijven als landelijk en eigentijds.

Basismodel Jungfrau

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

 

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Onder deze ruime gezinswoning huist een Jungfrau: onze populairste T-kapper. Het basismodel is erg flexibel omdat de aanbouw op honderden manieren kan worden ingezet. Denk hierbij aan inwoning, praktijk aan huis of hobbykamer. De bewoners van deze woning gebruiken de aanbouw echter voor een garage en hebben op de verdieping een extra slaapkamer gerealiseerd. Aan de basis is behoorlijk gesleuteld waardoor van basis absoluut geen sprake meer is. Zo heeft de woning een aangepaste afmeting, een borstwering, zinken afdeklijsten, gemetselde sierdetails, twee dakkapellen, een erker, luxe materialen, aangebouwde bijkeuken en nog veel meer…

 • Jungfrau
 • Landelijk
 • Modern
 • Cottage
 • Gezinswoning

Landelijke vrijstaande woning

De cottage is van oorsprong een Engelse bouwstijl uit de 19de eeuw. Dit woningtype is veel voorkomend op het platteland en komt hier dus ook het beste tot zijn recht. Landelijk wonen met een engelse twist! Meer weten over cottage woning

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Wat kost deze woning?

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een landelijke bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemsom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Jungfrau.

SelektHuis, wat kosten een woning, prijzen selekthuis, kosten selekthuis, prijslijst selekthuis

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Aangepaste afmeting
 • Schijnschoorstenen
 • Zinken afdeklijsten
 • Verholen goot
 • Oortjes
 • 2 dakkapellen
 • Keramische dakpannen
 • Borstwering
 • Erker in moderne stijl
 • Luxe kozijn- en deuren aanpassingen met hardstenen details
 • Luxe metselwerk met gepleisterd trasraam
 • Luxe binnenafwerking
 • En meer

De prijs van deze woning sleutelklaar is € 324.700,- (basis) + € 86.500,- (opties) = € 411.200,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

Let op: deze mogelijkheden zijn grotendeels van toepassing op een Sleutelklaar woning. Wil je het verschil weten tussen deze verschillende afwerkingen, lees dan alles nog even door via deze link.

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes en helpen je natuurlijk graag verder!

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven