px

Functioneel & ruimtelijk of dubbele bewoning?

U ziet het wellicht niet direct, maar deze woning is ontworpen voor dubbele bewoning. Geheel naar de wens van de opdrachtgevers zijn er in deze woning twee wooneenheden gecreëerd. Door een centrale hal heeft iedereen voldoende privacy. De indeling van beide woongedeeltes verschilt echter enorm, waar de ene kant een slaapkamer en badkamer op de begane grond heeft, heeft de andere kant een riante woonkeuken met ruime woonkamer.

Eigen stijl

Kenmerkend voor deze woning in Jaren ’30 stijl  zijn de overhangende dakgoten en de bijzondere metselverbanden. Daarnaast zijn er roedes aangebracht in delen van de ramen. Dit alles heeft in samenwerking met de opdrachtgevers geleid tot een droomwoning!

Wist je dat?

Je bij SelektHuis niet voor verrassingen komt te staan? Onze offerte is namelijk ten alle tijde inclusief ontwerp- en constructeurskosten. Er komt dus geen architectenbureau aan te pas, waar u naast SelektHuis nog een factuur van krijgt. Wij hebben onze eigen ontwerpers- en tekenaars in dienst die wij voor u aan het werk zetten!

In de basis:

De Jungfrau is in grote vertrekken ingedeeld en zéér ruim in de basisvorm. Functionele en van binnenuit toegankelijk extra ruimtes zoals een bijkeuken en berging zijn daar voorbeelden van. De kamers op de begane grond worden van elkaar en van de keuken gescheiden met paneeldeuren voorzien van glas, zodat lichtingval de huiselijke vertrekken accentueert. In de basis  heeft de woning een afmeting van 8350 x 11950 + 5600 x 6550 met een inhoud van 812 m3. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 16-19 weken.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Het is uiteraard mogelijk om vanuit de basis aanpassingen te doen, denk aan het versmallen, verbreden of verhogen van uw woning. De Jungfrau is dan ook uitermate geschikt voor een bredere kavel. Ook leent deze woning zich goed voor dubbele bewoning.

Ook wat voor u?

Bekijk de Jungfrau in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging