Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Kleine kavel? Klein huis!

Nou ja, klein…? Op een kleine kavel, of liever gezegd, smalle kavel zijn nog voldoende mogelijkheden voor uw droomhuis. Je kunt o.a. de hoogte in om toch nog de ruimte te creëren die u benodigd bent.  Deze Vallonet leent zich hier uitstekend voor. Denk bijvoorbeeld aan een dakkapel. Ook de indeling is flexibel in te delen, net als alle andere woningtypes van SelektHuis.

Eigen stijl

Deze Vallonet is in een Jaren ’30 jasje gegoten met landelijke details. Met de overstekende dakgoten, donkergroene luiken en gietijzeren elementen, hebben de opdrachtgevers het huis van hun dromen gekregen. Onze adviseur zal samen met u de verschillende stijlen bespreken om te komen tot een ontwerp dat uw persoonlijke stijl weergeeft en past bij uw levensstijl.

Basismodel Vallonet

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De aanpassingen op deze woningen zijn o.a. een verhoogde gootlijn en diverse kozijnstijl aanpassingen. De aangebouwde berging is geïsoleerd.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Vallonet
  • Jaren 30
  • Overstekende dakgoten
  • Donkergroene luiken
  • Kleine kavel

Jaren 30

De bouwstijl van de jaren 30 uit de vorige eeuw wordt gekenmerkt door een rijke detaillering en het gebruik van ambachtelijke materialen. Meer weten over jaren 30?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven