Kleine kavel? Klein huis!

Nou ja, klein…? Op een kleine kavel, of liever gezegd, smalle kavel zijn nog voldoende mogelijkheden voor uw droomhuis. Je kunt o.a. de hoogte in om toch nog de ruimte te creëren die u benodigd bent.  Deze Vallonet leent zich hier uitstekend voor. Denk bijvoorbeeld aan een dakkapel. Ook de indeling is flexibel in te delen, net als alle andere woningtypes van SelektHuis.

Eigen stijl

Deze Vallonet is in een Jaren ’30 jasje gegoten met landelijke details. Met de overstekende dakgoten, donkergroene luiken en gietijzeren elementen, hebben de opdrachtgevers het huis van hun dromen gekregen. Onze adviseur zal samen met u de verschillende stijlen bespreken om te komen tot een ontwerp dat uw persoonlijke stijl weergeeft en past bij uw levensstijl.

Basismodel Vallonet

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De aanpassingen op deze woningen zijn o.a. een verhoogde gootlijn en diverse kozijnstijl aanpassingen. De aangebouwde berging is geïsoleerd.

  • Vallonet
  • Jaren 30
  • Overstekende dakgoten
  • Donkergroene luiken
  • Kleine kavel

Jaren 30

De bouwstijl van de jaren 30 uit de vorige eeuw wordt gekenmerkt door een rijke detaillering en het gebruik van ambachtelijke materialen. Meer weten over jaren 30?

Lopende projecten

Nieuwbouw Groenekan

Nieuwbouw Groenekan, dichtbij Utrecht is wonen in een fraaie landelijke omgeving met alle drukte van de grote stad op korte afstand. In Groenekan is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 2…

Bekijk meer

Nieuwbouw Giethoorn

Altijd al een droomhuis willen hebben aan het water? Bekijk nieuwbouw Giethoorn. Giethoorn, ook wel ‘het Venetië van het Noorden’ genoemd staat bekend om zijn smalle grachtjes, bruggetjes . Pittoreske…

Bekijk meer

Nieuwbouw Land van Matena

Bent u één van de gelukkigen met een optie op of in het bezit van een kavel bij het project nieuwbouw Land van Matena? Ook SelektHuis bouwt mee aan deze…

Bekijk meer

Informatie & Prijzen aanvragen

Wil je meer informatie over deze woning?

Wat kost deze woning?