Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Kleine kavel? Klein huis!

Nou ja, klein…? Op een kleine kavel, of liever gezegd, smalle kavel zijn nog voldoende mogelijkheden voor uw droomhuis. Je kunt o.a. de hoogte in om toch nog de ruimte te creëren die u benodigd bent.  Deze Vallonet leent zich hier uitstekend voor. Denk bijvoorbeeld aan een dakkapel. Ook de indeling is flexibel in te delen, net als alle andere woningtypes van SelektHuis.

Eigen stijl

Deze Vallonet is in een Jaren ’30 jasje gegoten met landelijke details. Met de overstekende dakgoten, donkergroene luiken en gietijzeren elementen, hebben de opdrachtgevers het huis van hun dromen gekregen. Onze adviseur zal samen met u de verschillende stijlen bespreken om te komen tot een ontwerp dat uw persoonlijke stijl weergeeft en past bij uw levensstijl.

Basismodel Vallonet

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De aanpassingen op deze woningen zijn o.a. een verhoogde gootlijn en diverse kozijnstijl aanpassingen. De aangebouwde berging is geïsoleerd.

  • Vallonet
  • Jaren 30
  • Overstekende dakgoten
  • Donkergroene luiken
  • Kleine kavel

Jaren 30

De bouwstijl van de jaren 30 uit de vorige eeuw wordt gekenmerkt door een rijke detaillering en het gebruik van ambachtelijke materialen. Meer weten over jaren 30?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een klassieke bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemssom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Vallonet.

SelektHuis, wat kosten een woning, prijzen selekthuis, kosten selekthuis, prijslijst selekthuis

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

  • Verhoogde gootlijn (44cm)
  • Diverse kozijnstijl aanpassingen
  • 2 topgevelkozijnen
  • Aangebouwde geïsoleerde berging

De prijs van deze woning is € 239.200,- (basis) + € 65.500,- (opties) = € 304.700,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen. 

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol inspiratie & informatie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes met jouw bouwplannen en helpen je natuurlijk graag verder!

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven