Een ruime woning met klassieke details!

Deze prachtige klassieke woning heeft alle ruimte voor een groot gezin. De bewoners hebben hun ideale woning gevonden in de Monte Titano. Deze is aangepast op de wensen van de familie door de binnen indeling aan te passen op veel slaapkamers. Verder heeft de woning vele klassieke details die de woning afmaken!

Eigen stijl

Onder deze woning gaat het basismodel Monte Titano schuil. De familie Odijk heeft met extra details en comfortabele afwerking het huis eigen gemaakt.

Basismodel Monte Titano

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De woning is versmalt met 1.20m. Er is gekozen voor keramische dakpannen en een getimmerde bakgoot. Er zijn diverse kozijnstijl aanpassingen gedaan en er zitten 2 pironnen op het dak.

  • Monte Titano
  • Herenhuis
  • Klassieke bouwstijl
  • Roedes in het raam
  • Erker
  • Aanbouw

Klassieke bouwstijl

De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant ent tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Meer weten over klassieke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Groenekan

Nieuwbouw Groenekan, dichtbij Utrecht is wonen in een fraaie landelijke omgeving met alle drukte van de grote stad op korte afstand. In Groenekan is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 2…

Bekijk meer

Nieuwbouw Giethoorn

Altijd al een droomhuis willen hebben aan het water? Bekijk nieuwbouw Giethoorn. Giethoorn, ook wel ‘het Venetië van het Noorden’ genoemd staat bekend om zijn smalle grachtjes, bruggetjes . Pittoreske…

Bekijk meer

Nieuwbouw Land van Matena

Bent u één van de gelukkigen met een optie op of in het bezit van een kavel bij het project nieuwbouw Land van Matena? Ook SelektHuis bouwt mee aan deze…

Bekijk meer

Informatie & Prijzen aanvragen

Wil je meer informatie over deze woning?

Wat kost deze woning?