Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Een ruime woning met klassieke details!

Deze prachtige klassieke woning heeft alle ruimte voor een groot gezin. De bewoners hebben hun ideale woning gevonden in de Monte Titano. Deze is aangepast op de wensen van de familie door de binnen indeling aan te passen op veel slaapkamers. Verder heeft de woning vele klassieke details die de woning afmaken!

Eigen stijl

Onder deze woning gaat het basismodel Monte Titano schuil. De familie Odijk heeft met extra details en comfortabele afwerking het huis eigen gemaakt.

Basismodel Monte Titano

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De woning is versmalt met 1.20m. Er is gekozen voor keramische dakpannen en een getimmerde bakgoot. Er zijn diverse kozijnstijl aanpassingen gedaan en er zitten 2 pironnen op het dak.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Monte Titano
  • Herenhuis
  • Klassieke bouwstijl
  • Roedes in het raam
  • Erker
  • Aanbouw

Klassieke bouwstijl

De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant ent tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Meer weten over klassieke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven