Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Hoogbouw Jaren 30 woning zelf bouwen?

Wanneer je op zoekt bent naar een Hoogbouw Jaren 30 woning, kom je er misschien achter dat er weinig woningen beschikbaar zijn die aan jouw woonwensen voldoen.  Een nieuwbouw woning laten bouwen in Jaren 30 stijl is dan dé oplossing! Je kan jouw huis bouwen, of liever gezegd laten bouwen, zoals jij dat wilt. Met één van onze basismodellen als uitgangspunt gaan we aan de slag en verwerken jouw wensen in het uiteindelijke ontwerp. En als 1 van die wensen een Jaren 30 stijl is, dan is ook dat mogelijk!

Eigen stijl

De opdrachtgevers van deze woning hebben een voorkeur gehad voor Jaren 30 bouwstijl. Wel hadden ze voldoende ruimte nodig, vandaar de keuze voor deze Monte Moro. Een betaalbare woning met alle keuzevrijheid voor de koper. Door de getimmerde bakgoten, die aan de voorzijde doorlopen, metselverbanden, raamdorpels en toepassing van een risaliet, heeft deze woning een hele eigen stijl gekregen.

Basismodel Monte Moro

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Vanuit het basismodel zijn er luxere gevelstenen uitgekozen en keramische dakpannen. Er is een getimmerde bakgoot toegepast en een dakhelling van 50° in plaats van de standaard 40°. Er is gekozen voor een risaliet met plat dak ter plaatse van de entree en er zijn diverse kozijnstijl aanpassingen gedaan. Naast hardstenen raamdorpels, heeft deze woning 2 topgevelkozijnen en 2 dakramen extra.  De woning is voorzien van een erker en zinken hemelwaterafvoeren.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Monte Moro
  • Jaren 30
  • Dakhelling van 50°
  • Risaliet
  • Erker

Jaren 30

De bouwstijl van de jaren 30 uit de vorige eeuw wordt gekenmerkt door een rijke detaillering en het gebruik van ambachtelijke materialen. Meer weten over jaren 30?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven