Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Hoogbouw Jaren 30 woning zelf bouwen?

Wanneer je op zoekt bent naar een Hoogbouw Jaren 30 woning, kom je er misschien achter dat er weinig woningen beschikbaar zijn die aan jouw woonwensen voldoen.  Een nieuwbouw woning laten bouwen in Jaren 30 stijl is dan dé oplossing! Je kan jouw huis bouwen, of liever gezegd laten bouwen, zoals jij dat wilt. Met één van onze basismodellen als uitgangspunt gaan we aan de slag en verwerken jouw wensen in het uiteindelijke ontwerp. En als 1 van die wensen een Jaren 30 stijl is, dan is ook dat mogelijk!

Eigen stijl

De opdrachtgevers van deze woning hebben een voorkeur gehad voor Jaren 30 bouwstijl. Wel hadden ze voldoende ruimte nodig, vandaar de keuze voor deze Monte Moro. Een betaalbare woning met alle keuzevrijheid voor de koper. Door de getimmerde bakgoten, die aan de voorzijde doorlopen, metselverbanden, raamdorpels en toepassing van een risaliet, heeft deze woning een hele eigen stijl gekregen.

Basismodel Monte Moro

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Vanuit het basismodel zijn er luxere gevelstenen uitgekozen en keramische dakpannen. Er is een getimmerde bakgoot toegepast en een dakhelling van 50° in plaats van de standaard 40°. Er is gekozen voor een risaliet met plat dak ter plaatse van de entree en er zijn diverse kozijnstijl aanpassingen gedaan. Naast hardstenen raamdorpels, heeft deze woning 2 topgevelkozijnen en 2 dakramen extra.  De woning is voorzien van een erker en zinken hemelwaterafvoeren.

 • Monte Moro
 • Jaren 30
 • Dakhelling van 50°
 • Risaliet
 • Erker

Jaren 30

De bouwstijl van de jaren 30 uit de vorige eeuw wordt gekenmerkt door een rijke detaillering en het gebruik van ambachtelijke materialen. Meer weten over jaren 30?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

huis bouwen, zelfbouwen, kavel, selekthuis, hoogbouw, jaren 30 woning

De woning van jouw keuze is een hoogbouw woning met een jaren 30 bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemssom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Monte Moro.

SelektHuis, wat kosten een woning, prijzen selekthuis, kosten selekthuis, prijslijst selekthuis

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Luxere gevelstenen
 • Keramische dakpannen
 • Getimmerde bakgoten
 • Diverse kozijnstijl aanpassingen
 • Zinken hemelwaterafvoeren
 • Dakhelling 50°
 • Risaliet
 • 2 Topgevelkozijnen
 • Hardstenen raamdorpels
 • Erker
 • 2 extra dakramen

De prijs van deze woning is € 301.300,- (basis) + € 37.400,- (opties) = € 338.700,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes en helpen je natuurlijk graag verder!

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven