Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Werken & wonen combineren

Naast een droomhuis, wilden deze opdrachtgevers werken & wonen combineren. De Bergamo is hiervoor als uitgangspunt genomen en van hieruit is er een ontwerp en indeling gemaakt, waarbij rekening is gehouden met woonoppervlakte en kantooroppervlakte met eigen entree.

Eigen stijl

De Bergamo straalt klasse uit met 3 identieke dakkapellen aan de voorzijde en dubbele raampartijen aan weerszijden van de voordeur. In combinatie met de roedeverdeling en de toegepaste luiken, heeft deze notariswoning ook een zekere landelijke sfeer gekregen. Aan de achterzijde is een ruime veranda gecreëerd voor de nodige ontspanning. Hiermee heeft deze woning alle wensen vervult die onze opdrachtgevers konden hebben!

Basismodel Bergamo

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Voor de familie Tienkamp hebben we een aantal aanpassingen gedaan op het basismodel zoals verhoogde gootlijn en een luxere gevelsteen. De bakgoten zijn van kunststof, als ook de kozijnen. Met een geïsoleerd bijgebouw en hardstenen raamdorpels, is deze Bergamo uiteindelijk helemaal het droomhuis geworden, dat ze voor ogen hadden.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Bergamo
  • Notariswoning
  • Klassieke bouwstijl
  • 3 Dakkapellen (onderhoudsarm)
  • Luiken
  • Aangebouwde veranda

Klassieke bouwstijl

De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant ent tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Meer weten over klassieke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven