px

Huis met Jaren ’30 karakter

Wie op zoek is naar een perfect Jaren ’30 huis, kan soms lang zoeken. Vaak zijn de woningen net te klein of moet er nog veel opgeknapt worden. Daarom kozen Jasper en Marieke voor nieuwbouw. Maar dan in de jaren ’30 stijl. Het jaren ’30 karakter komt vooral terug in de uitstraling van het huis. Aan de binnenzijde is volledig rekening gehouden met de persoonlijke woonwensen van Jasper en Marieke. 

Eigen stijl

Om tot deze unieke match te komen, is de woning gebouwd aan de hand van een basismodel. Marieke en Jasper keken naar de kaveloppervlak, de ligging en het gewenste aantal kamers en de gewenste grootte van het huis. Op basis hiervan paste de Monte Moro perfect. Deze is toen door de ontwerpers van SelektHuis aangekleed in de begeerde jaren 30 bouwstijl en de indeling of plattegrond van de woning is verschoven. Zo ontstond het droomhuis van Marieke en Jasper.

Wist je dat?

SelektHuis een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft door ons slimme bouwsysteem? In ons bouwsysteem combineren we traditionele bouw met prefab elementen. Dit zorgt ervoor wat SelektHuis zowel snel als kwalitatief hoogwaardig kan bouwen. Daarnaast hebben we ook goed nagedacht over de logistiek en het verwerken van de afval. Dat bespaart voor het milieu, maar ook in de portemonnee! 

In de basis:

Het basismodel Monte Moro is een ruime woning. Ook dit basismodel is volledig aan te kleden met uw eigen wensen. In de basis is de woning namelijk van gemakken voorzien, maar heeft de woning een simpele uitstraling. Deze hoogbouwwoning  heeft een afmeting van 7,15 bij 10,15 meter en daarop ook op een kleinere kavel prachtig gesitueerd worden. De royale woning heeft een standaard inhoud van 573 mᶟ. Er zijn tal van mogelijkheden.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Natuurlijk is het mogelijk om vanuit de basis aanpassingen te doen, denk aan het versmallen, verbreden of verhogen van uw woning. Maar u kunt ook denken aan een compleet eigen bouwstijl of enkele mooie details en elementen. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 17-20 weken.

Ook wat voor u?

Bekijk de Monte Moro in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging