Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Jaren 30 huis bouwen?

Ook voor de Jaren 30 bouwstijl, bent u bij SelektHuis aan het juiste adres. De stijl wordt gekenmerkt door karakteristieke elementen, bijzondere metselwerkverbanden, overhangende dakgoten en bijzondere kapvormen. Bij deze woning zijn er extra tussenstijlen en dorpels geplaatst aan de buitenkozijnen, daarnaast zijn er overhangende dakgoten geplaatst.

Eigen stijl

Verder hebben de bewoners van deze prachtige Monte Viso gekozen voor een verlenging van de basisafmeting. De woning is voorzien van een erker aan de voorzijde voor extra ruimte en lichtinval. De entree wordt gesierd door een prachtig vooruitspringende gevelpartij. Stel ook uw eigen Monte Viso samen met de adviseur!

Basismodel Monte Viso

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Deze jaren 30 Monte Viso heeft een risaliet met plat dak t.p.v. voordeur, bovendien een erker en een vrijstaande geïsoleerde garage. Ook deze opdrachtgevers hebben gekozen voor luxere gevelstenen.

  • Monte Viso
  • Jaren 30
  • Overhangende dakgoten
  • Bijzondere metselwerkverbanden
  • Risaliet
  • Hardstenen raamdorpels

Jaren 30

De bouwstijl van de jaren 30 uit de vorige eeuw wordt gekenmerkt door een rijke detaillering en het gebruik van ambachtelijke materialen. Meer weten over jaren 30?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Wat kost deze woning?