Jaren 30 huis bouwen?

Ook voor de Jaren 30 bouwstijl, bent u bij SelektHuis aan het juiste adres. De stijl wordt gekenmerkt door karakteristieke elementen, bijzondere metselwerkverbanden, overhangende dakgoten en bijzondere kapvormen. Bij deze woning zijn er extra tussenstijlen en dorpels geplaatst aan de buitenkozijnen, daarnaast zijn er overhangende dakgoten geplaatst.

Eigen stijl

Verder hebben de bewoners van deze prachtige Monte Viso gekozen voor een verlenging van de basisafmeting. De woning is voorzien van een erker aan de voorzijde voor extra ruimte en lichtinval. De entree wordt gesierd door een prachtig vooruitspringende gevelpartij. Stel ook uw eigen Monte Viso samen met de adviseur!

Basismodel Monte Viso

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Deze jaren 30 Monte Viso heeft een risaliet met plat dak t.p.v. voordeur, bovendien een erker en een vrijstaande geïsoleerde garage. Ook deze opdrachtgevers hebben gekozen voor luxere gevelstenen.

  • Monte Viso
  • Jaren 30
  • Overhangende dakgoten
  • Bijzondere metselwerkverbanden
  • Risaliet
  • Hardstenen raamdorpels

Jaren 30

De bouwstijl van de jaren 30 uit de vorige eeuw wordt gekenmerkt door een rijke detaillering en het gebruik van ambachtelijke materialen. Meer weten over jaren 30?

Lopende projecten

Nieuwbouw Groenekan

Nieuwbouw Groenekan, dichtbij Utrecht is wonen in een fraaie landelijke omgeving met alle drukte van de grote stad op korte afstand. In Groenekan is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 2…

Bekijk meer

Nieuwbouw Giethoorn

Altijd al een droomhuis willen hebben aan het water? Bekijk nieuwbouw Giethoorn. Giethoorn, ook wel ‘het Venetië van het Noorden’ genoemd staat bekend om zijn smalle grachtjes, bruggetjes . Pittoreske…

Bekijk meer

Nieuwbouw Land van Matena

Bent u één van de gelukkigen met een optie op of in het bezit van een kavel bij het project nieuwbouw Land van Matena? Ook SelektHuis bouwt mee aan deze…

Bekijk meer

Informatie & Prijzen aanvragen

Wil je meer informatie over deze woning?

Wat kost deze woning?