px

Jaren ’30 Nieuwbouw

“Een stoer huis dat past bij ons leven, dat wilden wij”, vertelt Joke. Samen met haar man woont ze in deze Matterhorn in de jaren ’30 stijl. De nieuwbouw jaren ’30 woning heeft het karakter van weleer met het comfort van nu. 

Unieke stijl

“Het basismodel is uitgebouwd tot onze uniek woning, omdat we de indeling en het materiaal naar eigen wens konden aanpassen op het basisontwerp.” Zo is ook de jaren ’30 stijl ontstaan. “We hebben de kozijnen en massastudie van de karakteristieke jaren ’30 bouwstijl overgenomen in ons ontwerp. Nu kunnen we genieten van de ruimte.” Alle aanpassingen op het basismodel zorgen voor deze unieke stijl die helemaal past binnen de levensstijl van Joke en Ignasz.

Wist je dat?

SelektHuis het hele bouwproces voor u ontzorgen? Tijdens de bouw komt er veel op u af. Dan is het fijn om te weten dat SelektHuis alle kennis en vaardigheden in huis heeft. In ons bouwsysteem leveren wij uw droomhuis van advies tot service en van ontwerp tot oplevering!

De Matterhorn in de basis :

Het basismodel Matterhorn is een goed uitgangspunt voor uw droomhuis. De minimalistisch basis is uitgerust met alles wat u nodig heeft. Aleen de bouwstijl en woonwens kunt u zelf kiezen. De Matterhorn heeft een gemiddelde afmeting van 8,35 m bij 11,95 m. Hierin is voldoende ruimte om comfortabel te leven met ruime kamers op de begane grond en o.a. 3 slaapkamers op de verdieping. Verder heeft het huis een inhoud van 598 m3.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Nadat u heeft gekozen voor een basismodel wordt deze woning in zijn geheel aangepast aan uw persoonlijke situatie, uw voorkeuren en uw dromen. De woning kan worden verbreed of versmald en er kan geschoven worden met de indeling. Vervolgens wordt de woning aangekleed in een bouwstijl die bij u past en wat u mooi vindt. Ook de materialen (zoals gevelstenen en dakpannen) kunt u gaan kiezen in onze uitgebreide showroom. Zo bouwen wij stap voor stap uw droomhuis!

Ook wat voor u?

Bekijk de Bergamo in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging