Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Jaren ’30 Nieuwbouw

“Een stoer huis dat past bij ons leven, dat wilden wij”, vertelt Joke. Samen met haar man woont ze in deze Matterhorn in de jaren ’30 stijl. De nieuwbouw jaren ’30 woning heeft het karakter van weleer met het comfort van nu.

Unieke stijl

“Het basismodel is uitgebouwd tot onze uniek woning, omdat we de indeling en het materiaal naar eigen wens konden aanpassen op het basisontwerp.” Zo is ook de jaren ’30 stijl ontstaan. “We hebben de kozijnen en massastudie van de karakteristieke jaren ’30 bouwstijl overgenomen in ons ontwerp. Nu kunnen we genieten van de ruimte.” Alle aanpassingen op het basismodel zorgen voor deze unieke stijl die helemaal past binnen de levensstijl van Joke en Ignasz.

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Een Matterhorn in jaren 30 stijl. Voor onze opdrachtgevers in Beile, hebben we een bijkeuken aangebouwd, luxere gevelstenen toegepast en keramische dakpannen gebruikt. De woning heeft getimmerde bakgoten met sierlijsten en diverse kozijnstijl aanpassingen. Bovendien een luifel t.p.v. de entree.

  • Matterhorn
  • Jaren 30
  • Aangepaste afmetingen
  • Aangepaste dakhelling
  • 2 Topgevelkozijnen
  • Hoekraam constructie

Jaren 30

De bouwstijl van de jaren 30 uit de vorige eeuw wordt gekenmerkt door een rijke detaillering en het gebruik van ambachtelijke materialen. Meer weten over jaren 30?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Wat kost deze woning?