Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Ruime vrijstaande gezinswoning

Dit droomhuis biedt ruimte aan een groot gezin en is dan ook bij uitstek een vrijstaande gezinswoning met veel volume. Op de begane grond is er een ruime woonkamer gecreëerd, middels ensuite deuren kun je naar de eveneens grote woonkeuken. Hier heb je uitzicht op de prachtige veranda en heb je ook toegang tot de bijkeuken. Op de bovenverdieping zijn 4 slaapkamers gerealiseerd en een badkamer van een mooi formaat aan de risaliet zijde.

Eigen stijl

Kenmerkend voor de klassieke bouwstijl bij deze woning is o.a. de sierlijke lijst aan de dakgoot, dit is prachtig gecombineerd met de zinken hemelwaterafvoer. De roedeverdeling op de raampartijen geven de woning juist weer een heel eigentijds gevoel mee, ook de risaliet aan de zijkant van de woning, draagt hier aan bij.

Basismodel Monte Viso

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Het basismodel is uitgebreid met een bijkeuken en een veranda. Er is een muurplaatverhoging toegepast om meer ruimte te creëren op de verdieping. Deze geven nog meer ruimte en wooncomfort. Aan de buitenzijde zie je onder andere de toepassing van een risaliet, ook is er gekozen voor roedes in de ramen en een topgevelkozijn.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Monte Viso
  • Klassiek
  • Veranda
  • Bijkeuken
  • Aardwarmtepomp installatie
  • 3 Extra zonnepanelen

Klassieke bouwstijl

De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant ent tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Meer weten over klassieke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven