Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Ruime vrijstaande gezinswoning

Dit droomhuis biedt ruimte aan een groot gezin en is dan ook bij uitstek een vrijstaande gezinswoning met veel volume. Op de begane grond is er een ruime woonkamer gecreëerd, middels ensuite deuren kun je naar de eveneens grote woonkeuken. Hier heb je uitzicht op de prachtige veranda en heb je ook toegang tot de bijkeuken. Op de bovenverdieping zijn 4 slaapkamers gerealiseerd en een badkamer van een mooi formaat aan de risaliet zijde.

Eigen stijl

Kenmerkend voor de klassieke bouwstijl bij deze woning is o.a. de sierlijke lijst aan de dakgoot, dit is prachtig gecombineerd met de zinken hemelwaterafvoer. De roedeverdeling op de raampartijen geven de woning juist weer een heel eigentijds gevoel mee, ook de risaliet aan de zijkant van de woning, draagt hier aan bij.

Basismodel Monte Viso

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Het basismodel is uitgebreid met een bijkeuken en een veranda. Er is een muurplaatverhoging toegepast om meer ruimte te creëren op de verdieping. Deze geven nog meer ruimte en wooncomfort. Aan de buitenzijde zie je onder andere de toepassing van een risaliet, ook is er gekozen voor roedes in de ramen en een topgevelkozijn.

 • Monte Viso
 • Klassiek
 • Veranda
 • Bijkeuken
 • Aardwarmtepomp installatie
 • 3 Extra zonnepanelen

Klassieke bouwstijl

De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant ent tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Meer weten over klassieke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een klassieke bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemssom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Monte Viso

Basismodel Monte Viso, huis bouwen, huis selekthuis, standaardhuis selekthuis, huis bouwen

Het basismodel is verder o.a. aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Keramische dakpannen
 • Gewijzigde dakhelling
 • Muurplaatverhoging
 • Risaliet
 • Roeden
 • Hoekraamconstructie
 • Luxe deuren en deurbeslag
 • Badkamer in luxe uitvoering
 • Zinken hemelwaterafvoeren

De prijs van deze woning is € 303.800,- (basis) + € 83.500,- (opties) = € 387.300,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes en helpen je natuurlijk graag verder!

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven