Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Klassiek landelijke boerderij

Een klassiek landelijke boerderij is het resultaat van basismodel Jungfrau die vanuit de basis flink is aangepast.  Naar aanleiding van de woonwensen van de opdrachtgevers, is de adviseur met de tekenaar aan de slag gegaan. De verschillende stijlelementen zijn toegevoegd en ook de indeling is aangepast. De woning is geschikt gemaakt voor dubbele bewoning. We breiden de woning dan o.a. uit met een extra badkamer, extra elektra en natuurlijk een indeling die ruimte biedt aan 2 gezinnen.

Eigen stijl

De woning komt prachtig uit met de contrasten in de landelijke omgeving en ruime kavel. Er ontstaat een luxe uitraling door de keuze van gemetselde oortjes in combinatie met de roedes en strakke luiken. De kleurcontrasten van de dakpannen en het gevelsauswerk versterken dit.

Basismodel Jungfrau

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Basismodel Jungfrau is aangepast door de aanbouw te verbreden en te verlengen, de kap is aangepast en voorzien van wolfseinden ter plaatse van de hoofdbouw. Er zijn gemetselde oortjes toegepast, gemetselde raamdorpels en de woning heeft 2 dakramen. De ramen zijn voorzien van kunststof roeden en kozijnen.

  • Jungfrau
  • Klassiek
  • Landelijk
  • Paneelluiken
  • Wolfseinden

Klassieke bouwstijl

De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant en tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Meer weten over klassieke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven