px

Een klassieke nieuwbouw herenhuis

Klassiek is deze nieuwbouw herenhuis zeker te noemen! De Breithorn biedt veel ruimte op alle verdiepingen. Op de begane grond kun je hierdoor een grote woonruimte creëren met een open leefkeuken. Op de eerste verdieping is er ruimte voor voldoende slaapkamers, waardoor de tweede verdieping ingericht kan worden als hobbykamer bijvoorbeeld. Natuurlijk is SelektHuis ook hier flexibel met de indeling. Heeft u liever de woonruimte afgesloten middels een muur of ensuite deuren, dan is ook dat geen probleem!

Eigen stijl

Een herenhuis met statigheid, maar ook zeker met vele details. De opdrachtgevers hebben gekozen voor verschillende raampartijen, waaronder een ovale vorm aan de voorzijde met roedeverdeling. Aan de achterzijde is er een moderne overkapping geplaatst. Hiermee kunnen de opdrachtgevers het buitengevoel optimaal beleven.

Wist je dat?

SelektHuis specialisten in huis heeft, die doorlopend bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen en de toepassingen hiervan binnen de bouwsector? Deze specialisten zorgen ervoor dat SelektHuis gebruik maakt van alle voordelen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen op het gebied van wet- en regelgeving of materiaal.

In de basis:

De Breithorn is ideaal uit te voeren met een andere kapvorm. ook kan de extra verdieping optimaal benut worden. De grote woonvertrekken zijn naar eigen wens in te delen, waardoor ruimte voor bijvoorbeeld een speelkamer of extra slaapkamer te creëren zijn. De Breithorn is in de basis 7650 x 10750 met een inhoud van 658m3. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 17-20 weken.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Het is uiteraard mogelijk om vanuit de basis aanpassingen te doen, denk aan het versmallen, verbreden of verhogen van uw woning. Er kan een andere stijl gecreëerd worden door het toepassen van overhangende dakgoten, glas-in-loodramen of een roedeverdeling op de raampartijen.

Ook wat voor u?

Bekijk de Breithorn in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging