Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Notariswoning: Stijlvol & klassiek

Een stijlvolle en klassieke uitvoering van onze Bergamo. De notariswoning kenmerkt zich door de prachtige contrasten in materiaal en kleurgebruik. De zwarte luiken steken af tegen de robuuste kleur van de steen en de lichte kozijnen en sierlijst van het dakgoot. Alles echter in complete symmetrie. Niet onbelangrijk is ook de keuze van de dakpannen, die perfect past bij de sfeer van het huis.

Eigen stijl

Naast de stijlvolle details, hebben de opdrachtgevers gekozen voor een dubbele entree en subtiele dakkapellen. De dakkappellen geven net iets meer ruimte op de bovenverdieping en geeft de Bergamo een heel ander aanzicht. De grote plantenbakken in de voortuin, voorzien van een klassieke stenen muur, maken het plaatje compleet.

Basismodel Bergamo

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De bergamo is aangepast met een verhoogde gootlijn, 2 gemetselde schoorstenen en een luxe dubbele voordeur. De goten zijn voorzien van sierlijsten en er zijn roedes geplaatst op het glas. Het geheel is afgemaakt het hardstenen raamdorpels en zinken hemelwaterafvoeren.

  • Notariswoning
  • Klassieke bouwstijl
  • Dakkapellen onderhoudsarm
  • Luiken
  • Luxere gevelstenen
  • Gemetselde hanenkammen

Klassieke bouwstijl

De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant ent tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Meer weten over klassieke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Wat kost deze woning?