Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Woning met standaard aanbouw

Een woning met aanbouw als uitgangspunt? Dan is het basismodel Arosa een prima optie en biedt al veel extra ruimte. Naast de flexibiliteit die je hebt met SelektHuis om aanpassingen te doen, zoals het verbreden of versmallen of zelfs een extra uitbouw nemen. Deze woning noemen we een T-kapper, vanwege de kapvorm. De aanbouw kan gebruikt worden als inpandige garage, hobby of werkruimte, maar ook als extra slaapkamer, waardoor er een levensloopbestendige woning ontstaat.

Eigen stijl

De woning is niet alleen aan de buitenkant een prachtig geheel, maar ook van binnen hebben de opdrachtgevers veel zorg gedragen aan het interieur en de stijl die ze hierbij aansprak. We hebben uitgebreid met ze gesproken over de zoektocht naar een kavel, hoe ze in contact zijn gekomen met SelektHuis en hoe ze het bouwproces hebben ervaren. Prachtige mensen in een prachtig huis!

Basismodel Arosa

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Vanuit het basismodel zijn er zowel binnen als buiten aanpassingen gedaan om tot het droomhuis van deze opdrachtgevers te komen. Er is gekozen voor een luxe gevelsteen en gevelpannen over het metselwerk met een rolllaag en in totaal 3 schijnschoorstenen. Ook is er een frans balkon geplaatst, ze hebben gekozen voor een schuifpui en roedes in het glas. Ook inbouwrolluiken en inzethoren behoren tot de mogelijkheden en zijn dan ook aanwezig bij deze woning.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Arosa
  • Klassieke bouwstijl
  • Schijnschoorstenen
  • Frans balkon
  • Ensuite deuren
  • Luxe binnendeuren

Klassieke T-Kapper

Basismodel Arosa

Als de uitvoerder weg is, merk je hoeveel werk hij uit handen neemt!

We laten graag onze opdrachtgevers aan het woord over de ervaring met SelektHuis. Zo ook dit prachtige stel uit Nijverdal! We hebben er een ochtend heerlijk kunnen kletsen met deze mooie mensen & het uiteindelijke resultaat mogen bekijken. Alles van boven naar beneden is gefotografeerd en gefilmd met als kers op de taart blije gezichten die samen een thuis hebben gekregen!

Klassieke bouwstijl

De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant en tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Meer weten over klassieke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven