Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Klassieke woning bouwen

Deze Mont Blanc is een prachtig voorbeeld van een ruim herenhuis in klassieke bouwstijl. De opdrachtgevers van deze woning hadden behoefte aan veel ruimte en hebben daarom gekozen voor diverse manieren om dit te bewerkstelligen. Zo hebben ze een bijkeuken, een garage en een serre. Ook de functionele indeling hebben ze aangepast door extra ruimtes te creëren zoals een werkkamer, toilet en werkkast.

Eigen stijl

Een herenhuis heeft een statige uitstraling met rijke details. Een woning met veel volume, dat is ook zeker het geval bij deze woning. De familie heeft zelf de keuze gemaakt om bepaalde accenten te leggen bij het metselwerk, de sierlijsten en bijvoorbeeld de kozijn aanpassingen die zijn gedaan.

Basismodel Monte Blanc

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De woning is uitgebreid met een bijkeuken, garage en serre. Er zijn dakkapellen geplaatst en er zijn kozijnaanpassingen gedaan. Er is luxe metselwerk toegepast en er zijn sierlijsten geplaatst.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Mont Blanc
  • Klassiek
  • Serre
  • Dakkapellen
  • Luxe binnendeuren

Klassieke bouwstijl

De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant ent tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Meer weten over klassieke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven