Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Klassieke woning bouwen

Deze Mont Blanc is een prachtig voorbeeld van een ruim herenhuis in klassieke bouwstijl. De opdrachtgevers van deze woning hadden behoefte aan veel ruimte en hebben daarom gekozen voor diverse manieren om dit te bewerkstelligen. Zo hebben ze een bijkeuken, een garage en een serre. Ook de functionele indeling hebben ze aangepast door extra ruimtes te creëren zoals een werkkamer, toilet en werkkast.

Eigen stijl

Een herenhuis heeft een statige uitstraling met rijke details. Een woning met veel volume, dat is ook zeker het geval bij deze woning. De familie heeft zelf de keuze gemaakt om bepaalde accenten te leggen bij het metselwerk, de sierlijsten en bijvoorbeeld de kozijn aanpassingen die zijn gedaan.

Basismodel Monte Blanc

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De woning is uitgebreid met een bijkeuken, garage en serre. Er zijn dakkapellen geplaatst en er zijn kozijnaanpassingen gedaan. Er is luxe metselwerk toegepast en er zijn sierlijsten geplaatst.

 • Mont Blanc
 • Klassiek
 • Serre
 • Dakkapellen
 • Luxe binnendeuren

Klassieke bouwstijl

De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant ent tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Meer weten over klassieke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

De woning van jouw keuze is een hoogbouw woning met een klassieke bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemssom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Mont Blanc.

SelektHuis, wat kosten een woning, prijzen selekthuis, kosten selekthuis, prijslijst selekthuis

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Bijkeuken
 • Garage met poortdeur en boei
 • Serre
 • 4 Dakkapellen
 • Kozijnaanpassingen
 • Luxe metselwerk
 • Rolluiken
 • Aanpassingen functionele indeling
 • Luxe binnendeuren

De prijs van deze woning is € 411.700,- (basis) + € 156.168,- (opties) = € 567.868,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kunt u veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol inspiratie & informatie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes met jouw bouwplannen en helpen je natuurlijk graag verder!

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven