px

Een kubistische woning met toekomst!

De Granada mag naast modern, ook zeker een kubistische woning genoemd worden. Het kubisme wordt gekenmerkt door o.a. asymmetrie, transparantie, gelijktijdig kunnen waarnemen van meerdere aspecten, eenvoud en zuivere verhoudingen in lijnen en volumes. De opdrachtgevers hebben op basis van het woningtype Granada hun eigen toekomstbestendige droomwoning gecreëerd!

Eigen stijl

Een woning die als een ware kameleon mee verandert met de levensfases en veranderende behoeftes van haar bewoners. Kortom een woning voor het leven! Deze moderne woning past perfect in een wijk die gekenmerkt wordt door moderne architectuur. Door de vele mogelijkheden van deze woning kunt de u de uitstraling naar uw wens aanpassen. Een opbouw of zelfs een zadeldak op de woning, het is allemaal mogelijk.

Wist je dat?

SelektHuis heel flexibel is? Onze woningtypes zijn vanuit een basis uitgangspunt aan te passen naar uw specifieke wensen. Alle woningen zijn vrij in te delen en flexibel in maatvoering. Wij bouwen geen gewone huizen, wij bouwen úw droomhuis!

In de basis:

De Granada is ideaal voor u wanneer u toekomstgericht wilt bouwen. Tijdens de bouw maar ook op een later moment is het zelfs nog mogelijk om een kap of opbouw op de woning te laten plaatsen. Maar alles gelijkvloers houden heeft natuurlijk ook zijn voordelen en de Granada biedt voldoende ruimte voor alle leefruimtes die er nodig zijn. In de basis  heeft de woning een afmeting van 8350 x 13750 met een inhoud van 419 m3. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 15-17 weken.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Het is uiteraard mogelijk om vanuit de basis aanpassingen te doen, denk aan het versmallen, verbreden of verhogen van uw woning. De Granada is namelijk ook uit te voeren met opbouw. Door het gebruik van verschillende materialen en zorgvuldig gekozen plaatsing van de opbouw kunt u desgewenst het kubisme versterken.

Ook wat voor u?

Bekijk de Granada in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging