px

Laagbouw Jaren ’30

SelektHuis is met de opdrachtgevers van deze Matterhorn gekomen tot een prachtig eindresultaat. Het uitgangspunt is het basistype Matterhorn geweest en van hieruit zijn er aanpassingen gedaan, die geleid hebben tot een droomhuis.

Unieke stijl

De combinatie van de verschillende stijlen laten een overwegend Jaren ’30 bouwstijl zien, maar toch heeft deze Matterhorn ook een landelijke uitstraling. Denk aan de luiken die zijn toegepast en de roedes op het raam. Met een dakkappel en een uitbouw, voldoet deze woning helemaal aan de wensen van onze opdrachtgever. Met recht een huis voor het leven!

Wist je dat?

SelektHuis het hele bouwproces voor u ontzorgen? Tijdens de bouw komt er veel op u af. Dan is het fijn om te weten dat SelektHuis alle kennis en vaardigheden in huis heeft. In ons bouwsysteem leveren wij uw droomhuis van advies tot service en van ontwerp tot oplevering!

De Matterhorn in de basis :

Het basismodel Matterhorn is een goed uitgangspunt voor uw droomhuis. De minimalistisch basis is uitgerust met alles wat u nodig heeft. Aleen de bouwstijl en woonwens kunt u zelf kiezen. De Matterhorn heeft een gemiddelde afmeting van 8,35 m bij 11,95 m. Hierin is voldoende ruimte om comfortabel te leven met ruime kamers op de begane grond en o.a. 3 slaapkamers op de verdieping. Verder heeft het huis een inhoud van 598 m3.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Wanneer het basistype duidelijk is, gaan we aan de slag met alle wensen in kaart brengen en deze toepassen op uw eigen droomhuis! Daardoor is geen enkel huis hetzelfde en juist specifiek ingericht op uw leefstijl en woonwensen.

Ook wat voor u?

Bekijk de Mattterhorn in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging