Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Een huis bouwen met karakter!

In Aerdenhout staat deze prachtige woning boordevol karakter. Een prefab huis bouwen, betekent dat er onderdelen voor de woning worden gebruikt, die vooraf in onze prefab hallen gemaakt worden. Dit betekent ook dat we hierdoor sneller kunnen bouwen. Dit betekent niet, dat je bij SelektHuis een standaard woning hoeft te verwachten! Met basismodel Jungfrau als uitgangspunt, heeft de adviseur alle woonwensen van deze opdrachtgevers in kaart gebracht. Onze tekenkamer heeft dit vertaalt in een prachtig ontwerp.

Eigen stijl

Door te kiezen voor meerdere aanbouw met verschillende functies, is er een mooie basisvorm ontstaan. Verschillende bouwelementen zijn toegevoegd. Dakkapellen, dakramen en ronde topgevelkozijnen bijvoorbeeld. Vervolgens is de woning aangekleed met riet, gevelbekleding en wit gesaust. Hiermee is het droomhuis van onze opdrachtgevers compleet en kunnen zij inmiddels genieten van hun thuis!

Basismodel Jungfrau

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De woning is verlengd en er is een muurplaatverhoging toegepast. De dakhelling is aangepast naar 55° en prachtig afgewerkt met een rieten kap. Er zijn meerdere dakkapellen geplaatst om meer ruimte en licht te creëren op de bovenverdieping, ook 3 extra dakramen dragen hier aan bij. De totale vorm van de woning is aangepast door de inpandige entree, een erker en veranda. De hoekraamconstructie, gevelbekleding en ronde topgevelkozijnen geven de woning nog meer karakter.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Jungfrau
  • Rieten schroefdak
  • Meerdere dakkapellen
  • Inpandige entree
  • Ronde topgevelkozijnen

Landelijke bouwstijl

De landelijke bouwstijl van nu kenmerkt zich door het gebruik van traditionele designs, nostalgische aankleding en verrassende vormen. De historische waarde van deze landelijke bouwstijl is dan ook tijdens het ontwerpen van jouw droomhuis cruciaal. Natuurlijk zullen ook alle moderne eisen waaraan een huis van tegenwoordig moet voldoen zeker aanwezig zijn. Meer weten over de landelijke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven