Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Landelijke woning met een eigen verhaal

De Weisshorn heeft als grote voordeel dat de extra ruimte boven de garage via de verdieping kan worden bereikt. Zo heb je de beschikking over vier ruime kamers. Mogelijkheden genoeg!

Eigen stijl

Dhr. en mevr. de Vries kozen voor een Weisshorn, in een landelijke uitvoering. “De woning moest een plek worden waar we ons nog jaren thuis zouden gaan voelen. We kozen voor een bijzondere gevelbekleding en extra detail in de kozijnen.” vertelt het stel. Met de eiken luiken, roedes en de getoogde rollaag boven de kozijnen is dat uitstekend gelukt. Ook van binnen sluit de inrichting perfect aan bij deze filosofie. Van de badkamer en slaapkamer op de begane grond, uitkijkend over de ruime tuin, een grote hobbyruimte én twee slaapkamers op de verdieping kan het stel nog jaren genieten.

Basismodel Weisshorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Het basismodel Weisshorn biedt vele keuzemogelijkheden. Een ruime woning waarvoor niet meer nodig is dan een kavel van 400 vierkante meter en ideaal voor een kavel die smal is aan de voorzijde. Deze Weisshorn is uitgebreid door het hoofdgebouw te verbreden en het bijgebouw te vergroten. Hierdoor is voldoende ruimte voor een levensloopbestendige indeling ontstaan. Doordat alle woningen van SelektHuis ook nog eens vrij indeelbaar zijn, was het een eitje om de ideale indeling voor dit droomhuis te realiseren.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Weisshorn
  • Landelijk
  • Eiken houten luiken
  • Aanbouw
  • Getoogde rolaag en roedes

Landelijke bouwstijl

De landelijke bouwstijl van nu kenmerkt zich door het gebruik van traditionele designs, nostalgische aankleding en verrassende vormen. De historische waarde van deze landelijke bouwstijl is dan ook tijdens het ontwerpen van jouw droomhuis cruciaal. Natuurlijk zullen ook alle moderne eisen waaraan een huis van tegenwoordig moet voldoen zeker aanwezig zijn. Meer weten over landelijke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven