Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Schuurwoning landelijk met moderne twist

De Monte Viso is in de basis al een ruime woning. Bijna negen meter breed en meer dan dertien meter lang. Hierdoor is er ruimte om een mooie open leefkeuken te realiseren. De opdrachtgevers hebben dan ook gekozen voor een geheel open woonplan op de begane grond. In tegenstelling tot de bovenverdieping die meerdere slaapkamers heeft, waarvan 1 met inloopkast en eigen badkamer, naast nog een afzonderlijke badkamer met bad, 2 wasbakken en een apart 2de toiletruimte.

Eigen stijl

Deze woning heeft natuurlijk een uitgesproken stijl en valt op in het straatbeeld. Een uniek droomhuis voor deze opdrachtgevers dus! En dit resultaat is behaald door de samenwerking van adviseur, opdrachtgever en tekenaar die samen goed hebben geïnventariseerd wat de wensen zijn geweest en pro actief hebben geadviseerd over de mogelijkheden. Een combinatie van de dakhelling, goed gekozen materialen en andere elementen zoals de gevelbekleding en de toegepaste overstekken dragen bij aan de geheel eigen schuurwoning.

Basismodel Monte Viso

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Er zijn voornamelijk aanpassingen aan de buitenzijde gedaan van dit basismodel, om de unieke uitstraling te krijgen van dit landelijk moderne huis. Denk aan de buiten de gevel gemetselde schoorsteen of de aangepaste dakhelling en toepassen van Cape Cod.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Monte Viso
  • Aangepaste dakhelling
  • Extra dakramen
  • Buitenhaard
  • Cape Cod

Landelijke bouwstijl

De landelijke bouwstijl van nu kenmerkt zich door het gebruik van traditionele designs, nostalgische aankleding en verrassende vormen. De historische waarde van deze landelijke bouwstijl is dan ook tijdens het ontwerpen van jouw droomhuis cruciaal. Natuurlijk zullen ook alle moderne eisen waaraan een huis van tegenwoordig moeten voldoen zeker aanwezig zijn. Meer weten over de landelijke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven