Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Schuurwoning landelijk met moderne twist

De Monte Viso is in de basis al een ruime woning. Bijna negen meter breed en meer dan dertien meter lang. Hierdoor is er ruimte om een mooie open leefkeuken te realiseren. De opdrachtgevers hebben dan ook gekozen voor een geheel open woonplan op de begane grond. In tegenstelling tot de bovenverdieping die meerdere slaapkamers heeft, waarvan 1 met inloopkast en eigen badkamer, naast nog een afzonderlijke badkamer met bad, 2 wasbakken en een apart 2de toiletruimte.

Eigen stijl

Deze woning heeft natuurlijk een uitgesproken stijl en valt op in het straatbeeld. Een uniek droomhuis voor deze opdrachtgevers dus! En dit resultaat is behaald door de samenwerking van adviseur, opdrachtgever en tekenaar die samen goed hebben geïnventariseerd wat de wensen zijn geweest en pro actief hebben geadviseerd over de mogelijkheden. Een combinatie van de dakhelling, goed gekozen materialen en andere elementen zoals de gevelbekleding en de toegepaste overstekken dragen bij aan de geheel eigen schuurwoning.

Basismodel Monte Viso

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Er zijn voornamelijk aanpassingen aan de buitenzijde gedaan van dit basismodel, om de unieke uitstraling te krijgen van dit landelijk moderne huis. Denk aan de buiten de gevel gemetselde schoorsteen of de aangepaste dakhelling en toepassen van Cape Cod.

 • Monte Viso
 • Aangepaste dakhelling
 • Extra dakramen
 • Buitenhaard
 • Cape Cod

Landelijke bouwstijl

De landelijke bouwstijl van nu kenmerkt zich door het gebruik van traditionele designs, nostalgische aankleding en verrassende vormen. De historische waarde van deze landelijke bouwstijl is dan ook tijdens het ontwerpen van jouw droomhuis cruciaal. Natuurlijk zullen ook alle moderne eisen waaraan een huis van tegenwoordig moeten voldoen zeker aanwezig zijn. Meer weten over de landelijke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

schuurwoning, trentino, huis bouwen, bouwbedrijf

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een landelijk moderne bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elk basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemsom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Trentino.

schuurwoning, bouwbedrijf, trentino

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Verlenging van 1.80m
 • 44cm Muurplaatverhoging
 • Gewijzigde dakhelling
 • 4 Extra dakramen
 • Buiten de gevel gemetselde schoorsteen
 • Buitenhaard
 • 9 Extra zonnepanelen
 • Cape Cod geveldelen

De prijs van deze woning is € 303.800,- (basis) + € 83.400,- (opties) = € 387.200,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De elektra, badkamer, keuken, schilderwerk, installatietechniek eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

Let op: deze woning is casco plus opgeleverd. Wil je het verschil weten tussen deze verschillende afwerkingen, lees dan alles nog even door via deze link.

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes en helpen je natuurlijk graag verder!

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven